Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
ویزای نوع C: جهت ورود به لهستان و دیگر کشورهای شنگن، مدت اعتبار ۹۰ روز

ویزای نوع National-D: مدت اعتبار بیش از ۹۰ روز

ویزای نوع ترانزیت: شهروندان کشورهای افغانستان، بنگلادش، کنگو، اریتریا، اتیوپی، غنا، ایران، عراق، نیجریه، پاکستان، سودان، سریلانکا باید برای ویزای نوع A را اقدام کنند که تنها می توانند در فضای ترانزیت فرودگاه اقامت داشته باشند.
نکته :
متقاضی باید مدارکی ارائه نماید مبنی بر اینکه در تاریخ معین به کشور خود بازگردد.
اگر قصد سفر به دیگر کشورهای شنگن را دارید بایستی ورود شما به لهستان بوده و نیز بیشتربن مدت اقامت متقاضی بایستی در لهستان باشد.
اطلاعات سفارت لهستان در ایران

نام سفیر لهستان در ایران : آقای رومالد اسکشپتسکی
آدرس سفارت لهستان : تهران- بلوار آفريقا- بلوار مینا -خ پيروز- شماره 1 و 3
تلفن سفارت لهستان : 88787262-4
فاکس: 88788774
ساعت کاری سفارت لهستان : يکشنبه تا پنجشنبه، ساعت 9 الي 15
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
پاسپورت جدید و قدیم و فتوکپی ازتمامی صفحات با اعتبار حداقل یکسال
اصل و فتوکپی شناسنامه با ترجمه رسمی در صورت تاهل ترجمه همه صفحات الزامی می باشد.
فرم پر شده سفارت
3 قطعه عکس 3.5*4.5
گواهی شغلی با ترجمه رسمی
سند ملکی به نام شخص متقاضی یا قیم قانونی همراه با ترجمه رسمی
ریز پرینت حساب بانکی در دوره 6 ماهه متوالی به روز ممهور به بانک به زبان لاتین همراه با گواهی تمکن مالی
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزای بلند مدت •تحصیل
•ثبت شرکت تجاری
•اشتغال به کار
•قرار داد کاری با شرکت لهستانی
•خانوادگی (همسر و فرزندان)

دارندگان ویزای بلند مدت لهستان می تواند بیش از 3 ماه و تا 1 سال در کشور اقامت نموده و به دفعات ورود و خروج نماید.مدت صدور ویزا بستگی به نوع ویزا دارد و معمولا بین 3 تا 6 هفته زمان می برد.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

•ویزای کوتاه مدت •مسافرت شخصی
•معالجه و درمان
•شرکت در مسابقات ورزشی
•شرکت در نمایشگاه ها
•شرکت در سمینار ها ، دانشگاهی و فرهنگی
•شرکت در کنفرانس بین المللی

ویزای لهستان ممکن است یکبار ورود یا چند بار ورود باشد که در زیراطلاعات مربوط به آنها را بیان کرده ایم.
ویزای یک بار ورود لهستان : دارندگان ویزای یک بار ورود لهستان می تواند پس از ورود به جمهوری لهستان تا مدت اعتبار ویزا در لهستان اقامت نمایند و در تاریخ انقضای ویزا، کشور را ترک نماید.
ویزای چند بار ورود لهستان : دارندگان ویزای چند بار ورود لهستان می تواند در مدت 3 ماه چند بار به کشور داخل یا خارج گردد ولی در هر صورت مجموع مدت اقامت وی در این کشور نباید از 90 روز تجاوز نماید.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

انواع ویزای نیجریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
955,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
1,590,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
550,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
990,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
955,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
410,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon