Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری
مـــــــــنو
مدارک لازم ویزای اروگوئه به شرح زیر است :

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 7 ماه
2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 با پس زمینه سفید .
گواهی تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی .
مشخصات فردی
گواهی اشتغال به کار یا پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا گواهی دانشجویی و یا بازنشستگی .
رزرو هتل و بلیط هواپیما به اروگوئه

ویزا توریستی اروگوئه ( مونته ویدئو ) حداقل در 15 روز کاری در سفارت این کشور در تهران صادر می شود .

انواع ویزا توریستی اروگوئه :
ویزا توریستی عادی .
ویزا توریستی فوری .
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک لازم ویزای تجاری و دانشجویی تاجیکستان

نکاتی در مورد ویزای تاجیکستان

مدارک لازم ویزای توریستی تاجیکستان

مدارک لازم ویزای کره شمالی

نکاتی در مورد ویزای کره شمالی

نکاتی در مورد ویزای قرقیزستان

انواع ویزای قرقیزستان

مدارک لازم ویزای قرقیزستان

قیمت انواع ویزا های کشور قزاقستان

نکاتی در مورد ویزا قزاقستان

انواع ویزای قزاقستان

مدارک لازم ویزای قزاقستان

نکاتی درباره ویزا ترکمنستان

انواع ویزاهای کشور ترکمنستان

انواع ویزاهای کشور ترکمنستان

مدارک لازم ویزای ترکمنستان

شرایط اخذ ویزای ونزوئلا

شرایط اخذ ویزای اکوادور

مدارک لازم ویزای اروگوئه

نکاتی در مورد ویزا های کشور آرژانتین

درباره این کانال
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
780,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی صابری سیرتوس
415,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
1,150,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی آرتنوس سفر
1,840,000
  • 5 6
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
1,350,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
890,000
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon