Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
تغییر در مدارک مورد نیاز سفارت تایلند در ایران اخیرا سفارت تایلند در ایران مدارک مورد نیاز را در زمینه اخذ ویزا تغییر داده و جهت اخذ ویزای تایلند و تشکیل پرونده مدارک زیر را نیز درخواست مینماید:
· پرینت گردش حساب بانکی با مهر بانک
· واچر هتل
ویزای توریستی تایلند :
· اصل و کپی بلیط(حتما در یک صفحه A4) تایید شده هوایی به مقصد تایلند الزامی است.
· یک قطعه عکس جدید 3×4 رنگی – تمام رخ – بدون عینک (به فرم ویزا چسبانده شود)
· اصل گذر نامه
· کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)
· اعتبار گذرنامه حتما باید بیشتر از شش ماه باشد.
· تکمیل کردن 1 برگ فرم صدور ویزا ( فرم ویزا حتما تایپ شده باشد.)
· جهت تحویل و دریافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است
· وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول یورو به مبلغ 35 یورو می باشد.
#ویزای_تایلند #تایلند
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
- اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
- اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
- ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونیشما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزای توریستی تایلند به طور معمول شما می توانید جهت اخذ ویزای توریستی 60 روزه با مراجعه به سفارت تایلند در کشور خود اقدام به اخذ این ویزا نمایید.
برای برخی از کشورها، این ویزا را می توان در اداره مهاجرت کشور تایلند 15 روز دیگر تمدید کرد. شما می توانید به دفعات به تایلند آمده و از ویزای 60 روزه توریستی استفاده نمایید.
پس از انقضای مدت ویزا، به ازای هر روز اقامت غیر مجاز باید مبلغ 500 بات به عنوان جریمه پرداخت نمایید. لذا وقتی که ویزای شما منقضی شد، باید کشور تایلند را ترک نمایید. شما همچنین می توانید درخواست ویزا برای دوبار ورود double visa کنید، به این معنی که برای بار اول به شما ویزای 58 روزه صادر می شود که بعد از اتمام 58 روز می بایست به نزدیک ترین مرز نزدیک تایلند رفته و با خروج و ورود دوباره 58 روز دوم را شروع کنید شما می توانید 2 مرتبه وارد کشور تایلند شوید و در مجموع نزدیک به 115 روز در تایلند اقامت داشته (البته لازم به ذکر است که مقدار این نوع ویزا برای کشورهای مختلف تا حدودی متفاوت می باشد. ویزای تجاری :اگر شما می خواهید در تایلند کار کنید، به ویزای تجاری NON-B و یک مجوز کار Work Permit نیازدارید. شما اجازه ندارید در تایلند بدون مجوز Work Permit کار کنید. ویزای تجاری NON-B و مجوز کار Work Permit هر دو لازم است! برخی از شرکت ها کارمندانی را استخدام می کنند و می گویند که ویزای تجاری NON-B کافی است و مجوز کار را بعدا هم می توان تهیه کرد که این موضوع صحت ندارد.
شما باید به طور همزمان ویزای تجاری و مجوز کار را دریافت کنید. اگر فقط ویزای تجاری داشته باشید و مجوز کار نداشته باشید ممکن است به زندان بیافتید و از تایلند اخراج شوید.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

انواع ویزای نیجریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
800,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
1,015,000
  • 7 8
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
1,800,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
1,990,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
1,590,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
1,590,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon