Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری
مـــــــــنو
ویزای توریستی سوئد کشور سوئد عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و شما برای مسافرت به سوئد نیاز به ویزا شنگن دارید . حضور مشخص متقاضی در روز تعیین شده از طرف سفارت جهت مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد . آدرس سفارت سوئد در تهران : خیابان پاسداران - بعد ازفرمانیه - خیابان بوستان - نبش کوچه نسترن پلاک 27 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

نکاتی درباره ویزا ترکمنستان

انواع ویزاهای کشور ترکمنستان

انواع ویزاهای کشور ترکمنستان

مدارک لازم ویزای ترکمنستان

شرایط اخذ ویزای ونزوئلا

شرایط اخذ ویزای اکوادور

مدارک لازم ویزای اروگوئه

نکاتی در مورد ویزا های کشور آرژانتین

مدارک لازم ویزای توریستی آرژانتین

مدارک لازم ویزای توریستی کوبا

نکاتی در مورد ویزا کوبا

شرایط اخذ ویزای کاستاریکا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای بازرگانی کلمبیا

مدارک لازم ویزای کاری کلمبیا

مدارک لازم ویزای توریستی کلمبیا

شرایط اخذ ویزای مکزیک

مدارک لازم ویزای تحصیلی و توریستی شیلی

سفارت خانه های شیلی

شرایط اخذ ویزای شیلی

ویزای کار دائم برزیل

  • 6 7
  • آژانس مسافرتی آرتنوس سفر
1,840,000
  • 5 6
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
1,350,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
890,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی فارا گشت
950,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
980,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
770,000
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon