Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری
مـــــــــنو
ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. جمهوری سنگاپور در ایران سفارتخانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارتخانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و یا در مرزهای ورودی انجام می‌شود.

ویزای توریستی سنگاپور عموماً به‌ صورت یک ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به مسافر نمی‌دهد. برای کار یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌ داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ی مهاجرت سنگاپور مراجعه کنید.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

نکاتی درباره ویزا ترکمنستان

انواع ویزاهای کشور ترکمنستان

انواع ویزاهای کشور ترکمنستان

مدارک لازم ویزای ترکمنستان

شرایط اخذ ویزای ونزوئلا

شرایط اخذ ویزای اکوادور

مدارک لازم ویزای اروگوئه

نکاتی در مورد ویزا های کشور آرژانتین

مدارک لازم ویزای توریستی آرژانتین

مدارک لازم ویزای توریستی کوبا

نکاتی در مورد ویزا کوبا

شرایط اخذ ویزای کاستاریکا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای بازرگانی کلمبیا

مدارک لازم ویزای کاری کلمبیا

مدارک لازم ویزای توریستی کلمبیا

شرایط اخذ ویزای مکزیک

مدارک لازم ویزای تحصیلی و توریستی شیلی

سفارت خانه های شیلی

شرایط اخذ ویزای شیلی

ویزای کار دائم برزیل

  • 6 7
  • آژانس مسافرتی آرتنوس سفر
1,840,000
  • 5 6
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
1,350,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
890,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی فارا گشت
950,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
980,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
770,000
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon