Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. جمهوری سنگاپور در ایران سفارتخانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارتخانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و یا در مرزهای ورودی انجام می‌شود.

ویزای توریستی سنگاپور عموماً به‌ صورت یک ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به مسافر نمی‌دهد. برای کار یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌ داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ی مهاجرت سنگاپور مراجعه کنید.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

انواع ویزای نیجریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
800,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
1,015,000
  • 7 8
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
1,800,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
1,990,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
1,590,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
1,590,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon