Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
انواع ویزاهای ترکمنستان به شرح زیر است:

1-ویزا توریستی عادی
2- ویزا توریستی فوری
3- ویزا خصوصی
4-ویزا تجاری
5-ویزا تحصیلی
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
یکی از آسانترین روش های مهاجرت به کشورهای آمریکای جنوبی به خصوص برزیل به دست آوردن ویزای کار برزیل است.
راه های گوناگونی برای مهاجرت به کشور های خارجی وجود دارد ، راه هایی چون تحصیل ، کار و سرمایه گذارری و … که از بهترین طرق برای مهاجرت به کشورهایی مانند برزیل مهاجرت کاری میباشد زیراکه کشور برزیل در حال توسعه و پیشرفت است و میتوان اینده ی خوبی را در برزیل رقم زد . کار در برزیل شرایط و مدراک ویزای کار در برزیل را نیاز دارد شما با ارائه ی شرایط و مدارک ویزای کار در برزیل میتوانید سریعتر به هدفتان برسید . شرایط و مدارک ویزای کار در برزیل کاملا مختص ان کشور است و هر چه شرایط و مدارک ویزای کار در برزیل را درخواست نموده باشند شما باید ارائه دهید . شرایط و مدارک ویزای کار در برزیل از اصولی ترین و لازم ترین ویژگی های مهاجرت کاری به برزیل است پس در امر جمع اوری و ارائه مدارک ویزای کار در برزیل کوشا باشید.
ویزای کار در برزیل انواع مختلفی دارد و همه ی ویزاهای کار در برزیل به شرایط خاصی مرتبط می شود برای اخذ ویزای کار در برزیل و اقامت در برزیل و همچنین یک دستمزد خوب و کافی در برزیل گام اول توسط کارفرمای آینده شما باید صورت گیردبه این ترتیب که کارفرمای شما باید کلیه مدارک لازم و دیگر اسناد رسمی و مهم را به وزارت کار و استخدام برزیل ارسال نمایدپس از ارسال اسناد باید دید که آیا وزارت کار و استخدام برزیل برای شما ویزای کار اعمال کرده است یا خیرکه برای مطلع شدن از این موضوع باید به سفارت برزیل یا کنسولگری در کشور خود برویدپروسه درخواست ویزای کار در برزیل جهت پذیرش و اخذ ویزای کار در برزیل کارفرمای آینده شما مدارکی چون

cv
گواهینامه ها
مدارک و اسناد حاکی از آموزش و پرورش
سابقه کار
یک نسخه گواهی شده گذرنامه

را از شما درخواست می‌کنند و باید ارائه نماییدبسته به نوع ویزای کار مدارک مورد نیاز متفاوت است تمام اسناد و مدارک شما ارائه نموده اید توسط مقامات برزیلی باید تایید شود البته لازم به ذکر است که قبل از ارسال مدارک باید آنها را به زبان پرتغالی ترجمه نماید
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اصل گذرنامه به همراه گذرنامه های قبلی

ارائه گذرنامه جداگانه برای هرنفر الزامی می باشد

2 قطعه عکس 4*3 رنگی تمام رخ با زمینه سفید

اصل شناسنامه

اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک - زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر10روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد

الف) حساب های جاری کارکرد سه ماه اخیر

*درصورت تعداد زیاد تراکنش ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی می باشد

* در صورت نداشتن گردش حساب گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می باشد

ب) سپرده های بانکی

* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک قابل قبول می باشد

*باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هرنفر 400.000.000 ریال باشد

اصل سند مالکیت شش دانگ

اصل مدارک شغلی

الف) پزشکان : پروانه مطب

ب) وکلا : پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی : حکم کارگزینی ، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال ، میزان حقوق دریافتی و تائیدیه مرخصی ، آخرین لیست بیمه

د ) بازنشسته ها : ارائه حکم بازنشستگی ارائه آخرین فیش حقوقی

ه ) مشاغل غیر دولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت

و ) در صورت خویش فرما : جواز کسب / آگهی تاسیس

اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر نزد آژانس باقی می ماند.

ضمانتنامه بانکی به مبلغ 300.000.000 ریال دروجه آژانس کیش آوا گشت جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقبا اعلام میگردد.

مبلغ ورود به سفارت (€ 60 ) بر عهده مسافر می باشد.

ارائه کارت پرواز رفت و برگشت جهت بازگرداندن ضمانت نامه الزامی می باشد.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
با ویزای شنگن شما میتوانید به 26 کشور عضو پیمان شنگن سفر کنید
بسیاری از افراد تصور میکنند که یک ویزا به معنی تضمین ورود به محدوده شنگن است. اما یک ویزای شنگن فقط به معنی تضمین رسیدن به یکی از مرزهای شنگن است
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزای نوع A : ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای

شینگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج ازشینگن گردد.

ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شینگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شینگن برساند.

ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شینگن می شوند.

ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شینگن وارد و از آن خارج شوند.

چنانچه بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شینگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شینگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شینگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شینگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شینگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شینگن دریافت کنید.

داشتن ویزای شینگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شینگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شینگن خود را ازفنلاند گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شینگن شوید و یا برعکس مقامات مرزی شینگن در فرانسه یا فنلاند می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شینگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

ساده ترین راه برای گرفتن ویزای شینگن اقدام از طریق تور مسافرتی و اخذ ویزای نوع C می باشد که ما در آژانس کیش آوا گشت برای مسافران تورهای اروپایی که در طول سال توسط آژانس کیش آوا گشت برگزار می شوند از طریق ویزای نوع C شینگن اقدام می نماییم.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

انواع ویزای نیجریه

نکاتی در مورد ویزا کشور نیجریه

شرایط دریافت ویزای کشور سیشل

مدارک مورد نیاز جهت ویزا اتیوپی

شرایط دریافت ویزای اتیوپی

انواع ویزای لیبی

مدارک مورد نیاز ویزای لیبی

نکاتی در مورد ویزا کشور لیبی

مدارک مورد نیاز ویزای سودان

انواع ویزای سودان

نکاتی در مورد ویزا های کشور سودان

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تجاری مصر

درباره این کانال
کلید واژه ها
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی سیلان سیر
440,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی صابری سیرتوس
580,000
  • 9 10
  • آژانس مسافرتی صابری سیرتوس
2,140,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
880,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
970,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی آرتنوس سفر
1,435,000
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon