Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری
مـــــــــنو
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای روسیه به شرح زیر است :
اصل پاسپورت
یک قطعه عکس رنگی
مشخصات کامل مسافر
جهت اخذ ویزای یکساله روسیه علاوه بر موارد فوق آزمایش ایدز هم جز موارد لازم می باشد
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

شرایط پذیرش دانشجو
با توجه به اینکه قریب به 90 % رشته های تحصیلی در کلیۀ مقاطع در کشور روسیه به زبان روسی ارائه می گردند ،
متقاضیان موظفند پیش از شروع دوره دانشگاهی مورد نظر در این دوره شرکت نمایند.

مراحل ثبت نام در روسیه

مرحله اول: ارائه مدارک به دانشگاه جهت بررسی و صدور «نامه پذیرش»

• فرم درخواست تکمیل شده

• کپی پاسپورت و ترجمه آن به زبان روسی

• گواهینامه تکمیل دوره آموزش متوسطه برای متقاضیان مقطع لیسانس/ گواهی تکمیل مقطع آموزش عالی برای متقاضیان دوره فوق لیسانس.

نکته مهم: پذیرش این درخواست ها مطابق با سهمیه هایی صورت می گیرد که دانشگاه های دولتی روسیه برای دانشجویان خارجی اختصاص داده اند. بنابراین زمانی که دانشگاه خود را انتخاب کردید، ارسال درخواست پذیرش را به تعویق نیاندازید.

پس از ارسال و ارائه مجموعه کامل مدارک، تایید پذیرش از سوی دانشگاه و صدور "نامه پذیرش" تا 5 روز به طول می انجامد.

پس از تایید پذیرش توسط دانشگاه، سازمان امور مهاجرتی روسیه مراحل صدور دعوت نامه رسمی تحصیلی را آغاز می کند.

صدور دعوت نامه رسمی تحصیلی از طرف سازمان امور مهاجرتی روسیه تقریبا 35 تا 45 روز طول می کشد. سپس اصل این دعوت نامه از طریق پست پیشتاز به کشور ایران فرستاده می شود.

نکته مهم: ویزای دانشجویی تنها زمانی از طرف سرکنسولگری/ سفارت روسیه صادر می شود که اصل "دعوت نامه رسمی تحصیلی" توسط سازمان امور مهاجرتی روسیه صادر شده باشد.

مرحله دوم: صدور ویزای دانشجویی

پس از دریافت "دعوت نامه تحصیلی" نماینده موسسه به سفارت روسیه مراجعه نموده و نسبت به درخواست ویزای دانشجویی اقدام می نماید. که در این مرحله مدارک زیر مورد است:

• گذرنامه؛

• فرم ویزا

• 3 قطعه عکس 3 * 4

• اصلی "دعوت نامه تحصیلی"

• اصل گواهی سلامت پزشکی؛

• اصل نتیجه منفی تست ایدز و هپاتیت ب؛

• گواهی تکمیل تحصیلات دوره متوسطه ؛

• مبلغ حدودا 300.000 تومان (بر اساس نرخ روز روبل روسیه) در صورت درخواست ویزای عادی که 7 الی 20 روز به طول می انجامد و یا ویزای فوری که یک روزه صادر می شود و مبلغ آن حدوداً 455.000 تومان است.

مرحله 3: ورود به روسیه

به منظور ورود به روسیه و پذیرفته شدن در دانشگاه، مدارک زیر الزامی اند:

• گذرنامه (با حداقل 2 سال اعتبار)؛

• ویزای ورود دانشجو؛

• کارت مهاجرت ( که دانشجو در طول پرواز و یا در فرودگاه تهیه و تکمیل کرده و درست پس از رسیدن به روسیه در فرودگاه روسیه مهر زده می شود)؛

• گواهی سلامت پزشکی؛

• گواهی نتیجه منفی تست ایدز و هپاتیت

• 12 قطعه عکس سیاه و سفید (3 × 4 سانتی متر).

مدارک موردنیاز برای متقاضیان اخذ پذیرش در دوره مقدماتی یا سال اول تحصیلات:

• اصل گواهی تکمیل دوره متوسطه (شامل ریز نمرات)، که باید به تایید قانونی وزارت امور خارجه یا وزارت آموزش و پرورش و سفارت / سرکنسولگری روسیه برسد.

• 2 کپی از گواهی تکمیل دوره متوسطه (شامل ریز نمرات) که به تایید سفارت / سرکنسولگری روسیه رسیده و به زبان روسی ترجمه شده باشد. این ترجمه نیز باید به مهر و امضای دفتر اسناد رسمی سفارت / سر کنسولگری روسیه در کشور محل تحصیل دانشجو برسد و ضمیمه کپی ها شود. همه صفحات کپی باید دارای شماره و تمبر و مهر رسمی باشند.


مدارک موردنیاز برای متقاضیان اخذ پذیرش در دوره فوق لیسانس یا دکترا:

• اصل مدرک دوره لیسانس (شامل ریزنمرات درسی، درس ها و واحدهای ارائه شده در کل دوره، تعداد ساعات اختصاص داده شده به هر یک از آن واحدها) که باید به تایید قانونی وزارت امور خارجه (یا وزارت آموزش و پرورش) و همچنین سفارت / سرکنسولگری روسیه در کشور محل تحصیل دانشجو برسند.

• 2 کپی از گواهی تکمیل دوره لیسانس (شامل ریز نمرات) که به تایید سفارت / سرکنسولگری روسیه رسیده و به زبان روسی ترجمه شده باشند. این ترجمه نیز باید به مهر و امضای دفتر اسناد رسمی سفارت / سر کنسولگری روسیه در کشور محل تحصیل دانشجو برسد و ضمیمه کپی ها شود. همه صفحات کپی باید دارای شماره و تمبر و مهر رسمی باشند.

بنابراین، هر سند قانونی باید حداقل 2 تمبر داشته باشد:

1. تمبر قانونی از وزارت امور خارجه کشوری که مدارک تحصیلی دانشجو را صادر کرده است

2. تمبر قانونی سفارت / سرکنسولگری روسیه در کشوری که مدارک تحصیلی دانشجو را صادر کرده است


نکته مهم: دانشجویان در طی اولین سال تحصیلی باید با هزینه خود، کلیه گواهینامه های آموزشی/ ریزنمراتشان را به منظور ارزیابی و کسب "گواهی معادل" به ROSOBRNADZOR RF تحویل دهند و سپس آن "گواهی معادل" را به دانشگاه ارائه دهند. تکیه گاه دانش، اطلاعات لازم جهت اخذ این گواهی معادل را به صورت رایگان در اختیار دانشجویان قرار داده و آنها را در این امر یاری می رساند.

موسسه تکیه گاه دانش به نمایندگی از دانشگاه های روسیه به سازماندهی این امور و مراحل و نیز کمک به رزرو بلیط پرواز به روسیه می پردازد. سپس این موسسه مقدمات خروج گروهی دانشجویان را از کشور و ورودشان به روسیه را سازماندهی می کند. لطفا توجه داشته باشید که موسسه تکیه گاه دانش باید از تمام جزئیات پرواز (شماره پرواز، تاریخ و زمان ورود، نام فرودگاه و ...) مطلع باشد. برای پیشگیری از هر گونه مشکلی در ارتباط با ورود به روسیه اکیدا توصیه می شود که حتما در قالب گروه های سازماندهی شده توسط تکیه گاه دانش اقدام به خروج از کشور کنید.

نکته مهم: تمام دانشجویان خارجی با هماهنگی نمایندگی های دانشگاه طی برنامه ای در فرودگاه های بین المللی با یکدیگر ملاقات کرده و توسط کارگزاران دفتر مرکزی نمایندگی دانشگاه روسیه که در ارتباط مستقیم با نمایندگی در هر یک از کشورها (در ایران، تکیه گاه دانش) می باشد، راهنمایی می شوند. با توجه به قوانین و مقررات رسمی سازمان امور مهاجرتی روسیه، از ورود دانشجویی که توسط نمایندگی ها و یا مقامات دانشگاهی اقدام نکرده باشد، جلوگیری می شود.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
همه چیز درباره ویزا روسیه ویزای توریستی 14 روزه و یک ماهه روسیه براساس تاریخ بلیط و هتل صادر میشود و رزرو هتل نیز اجبار میباشد
انواع ویزای روسیه

-ویزای۱۴ روزه توریستی عادی روسیه :
قیمت صدور ویزای روسیه ۴/۸۰۰/۰۰۰ ریال و مدت زمان آن ۵ روز کاری می باشد
-ویزای۱۴ روزه توریستی فوری روسیه :
قیمت صدور ویزای روسیه ۶/۸۰۰/۰۰۰ ریال و مدت زمان آن ۲ روز کاری می باشد
-ویزای ۱ ماهه توریستی عادی روسیه :
قیمت صدور ویزای روسیه با هماهنگی و مدت زمان آن ۵ روز کاری می باشد
-ویزای ۱ ماهه توریستی فوری روسیه :
قیمت صدور ویزای روسیه با هماهنگی و مدت زمان آن ۲ روز کاری می باشد
-ویزای ۳ ماهه سینگل عادی روسیه :
قیمت صدور ویزای روسیه ۴/۵۵۰/۰۰۰ ریال+۱۲۰ دلار و مدت آن ۲۰ روزکاری می باشد
-ویزای ۳ ماهه سینگل فوری روسیه :
قیمت صدور ویزای روسیه ۶/۷۵۰/۰۰۰ ریال+۱۴۰ دلار و مدت آن ۱۲ روزکاری می باشد
-ویزای ۳ ماهه دبل عادی روسیه :
قیمت صدور ویزا روسیه ۵/۴۰۰/۰۰۰ ریال+۱۲۰ دلار و مدت آن ۲۰ روزکاری می باشد
-ویزای ۳ ماهه دبل فوری روسیه :
قیمت صدور ویزای روسیه ۸/۴۰۰/۰۰۰ ریال+۱۵۰ دلار و مدت آن ۱۲ روزکاری می باشد
-ویزای ۱ ساله عادی با مصاحبه روسیه :
قیمت صدور ویزای روسیه ۱/۰۵۰/۰۰۰ ریال+۲۰۰ دلارومدت آن۲۰ روزکاری می باشد
-ویزای ۱ ساله عادی بدون مصاحبه روسیه :
قیمت صدور ویزای روسیه ۱/۱۵۰/۰۰۰ ریال+۲۰۰ دلارومدت آن۲۰ روزکاری می باشد
-ویزای ۱ ساله فوری با مصاحبه روسیه :
قیمت صدور ویزای روسیه ۱۵/۵۰۰/۰۰۰ ریال+۲۵۰ دلارومدت آن۱۲ روزکاری می باشد
-ویزای۱ساله فوری بدون مصاحبه روسیه :
قیمت صدور ویزای روسیه ۱۶/۵۰۰/۰۰۰ ریال+۲۵۰ دلارومدت آن۱۲ روزکاری می باشد.
( تمامی قیمتهای بالا متغیر میباشد .)
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک لازم ویزای تجاری و دانشجویی تاجیکستان

نکاتی در مورد ویزای تاجیکستان

مدارک لازم ویزای توریستی تاجیکستان

مدارک لازم ویزای کره شمالی

نکاتی در مورد ویزای کره شمالی

نکاتی در مورد ویزای قرقیزستان

انواع ویزای قرقیزستان

مدارک لازم ویزای قرقیزستان

قیمت انواع ویزا های کشور قزاقستان

نکاتی در مورد ویزا قزاقستان

انواع ویزای قزاقستان

مدارک لازم ویزای قزاقستان

نکاتی درباره ویزا ترکمنستان

انواع ویزاهای کشور ترکمنستان

انواع ویزاهای کشور ترکمنستان

مدارک لازم ویزای ترکمنستان

شرایط اخذ ویزای ونزوئلا

شرایط اخذ ویزای اکوادور

مدارک لازم ویزای اروگوئه

نکاتی در مورد ویزا های کشور آرژانتین

درباره این کانال
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
780,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی صابری سیرتوس
415,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
1,150,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی آرتنوس سفر
1,840,000
  • 5 6
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
1,350,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
890,000
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon