Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری
مـــــــــنو
مدارک لازم جهت اخذ ویزای پرتغال به شرح زیر است:

تکمیل فرم درخواست ویزای پرتغال بطور کامل
یک قطعه عکس جدید رنگ 4*3، تمام رخ و با زمینه سفید
گذرنامه معتبر و فتوکپی
شناسنامه و کپی
همراه داشتن پاسپورتهای قبلی
معرفی نامه از محل کار
اصل و کپی روزنامه رسمی
اصل و کپی تغییرات شرکت
چنانچه هزینه های طول اقامت در خارج توسط شرکت شما پرداخت شود باید در نامه قید گردد.
برگه رسمی حقوق دریافتی (اولین و اخرین ماههای دریافت حقوق مورد نیاز می باشد) و همچنین برگه پرداختی به سازمان
تمکن مالی
دعوتنامه
در صورتیکه شما نماینده شرکت دعوت کننده هستید : اصل قرارداد نمایندگی و کپی از آن
در صورت همراه بودن فرزندان با یکی از والدین اجازه رسمی پدر و مادر
رزرو هتل و تاییدیه آن
بیمه پزشکی مسافرت معتبر جهت کشورهای عضور شنگن و فتوکپی آن
رزرو بلیط برای سفر به پرتغال و برگشت به ایران
هزینه روادید قابل برگشت نمی باشد و بصورت یورو در زمان مصاحبه دریافت میشود
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک لازم ویزای تجاری و دانشجویی تاجیکستان

نکاتی در مورد ویزای تاجیکستان

مدارک لازم ویزای توریستی تاجیکستان

مدارک لازم ویزای کره شمالی

نکاتی در مورد ویزای کره شمالی

نکاتی در مورد ویزای قرقیزستان

انواع ویزای قرقیزستان

مدارک لازم ویزای قرقیزستان

قیمت انواع ویزا های کشور قزاقستان

نکاتی در مورد ویزا قزاقستان

انواع ویزای قزاقستان

مدارک لازم ویزای قزاقستان

نکاتی درباره ویزا ترکمنستان

انواع ویزاهای کشور ترکمنستان

انواع ویزاهای کشور ترکمنستان

مدارک لازم ویزای ترکمنستان

شرایط اخذ ویزای ونزوئلا

شرایط اخذ ویزای اکوادور

مدارک لازم ویزای اروگوئه

نکاتی در مورد ویزا های کشور آرژانتین

درباره این کانال
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
780,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی صابری سیرتوس
415,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
1,150,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی آرتنوس سفر
1,840,000
  • 5 6
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
1,350,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
890,000
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon