Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
مدارک مورد نیاز ویزای کار در نروژ به شرح زیر است :
پاسپورت
شناسنامه
آخرین مدرک و سوابق تحصیلی و کاری
مدرک مربوط به داشتن مهارت خاص و دوره ی آموزشی
عکس
بیمه
#ویزای_نروژ #ویزای_کار_نروژ #نروژ
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
در ابتدا شخص باید برای اخذ ویزای نروژ مدارکی در زمینه ی رشته ی مورد تخصص خود یا سایر مهارت ها ارائه دهد؛ ناگفته نماند که این مدارک باید مورد تایید اداره مهاجرت به نروژ قرار بگیرند.
داشتن سابقه ی کار اهمیت بسزایی دارد؛ لازم است که فرد مرتبط با رشته ی تحصیلی خود حداقل دو سال سابقه ی کار داشته باشد.
مدرک تحصیلی از دیگر شرایطی است که برای اخذ ویزای کار در نروژ موثر است؛ حداقل مدرک تحصیلی فرد برای درخواست ویزای کار، مدرک لیسانس می باشد.
تمکن مالی؛ نشان دادن توانایی تامین هزینه زندگی در نروژ و به اصطلاح ساپورت مالی در طول مدت زمانی که در نروژ به صورت موقت اقامت خواهید داشت؛ این هزینه برای مدت 6 ماه زندگی در نروژ چیزی در حدود 100
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
درویزای کاریابی نروژ به گونه ای که همچون سایر کشورهای اروپایی، یک ویزای شش ماهه ی موقت برای فرد صادر می شود که در این مدت، فرد فرصت دارد تا مرتبط با رشته ی تحصیلی خود کاری مناسب پیدا کرده یا کارفرمایی بیابد که به وی پیشنهاد کار بدهد، پس از این مدت ویزای شش ماهه ی فرد تا یکسال تمدید می گردد و آنگاه هر سال ویزا تمدید شده و پس از 5 سال فرد به اقامت دائم خواهد رسید. البته ناگفته نماند که فرد باید یک نیروی کار ماهر باشد و بنابراین، شخص باید دارای شرایط ویزای کار در نروژ باشد.
نکته ی که باید در همین جا ذکر شود این است که از سال 2013 ویزای کاریابی در نروژ لغو شده و مهاجرت به نروژ از طریق کار و گرفتن ویزای کار نروژ صرفاً از طریق داشتن پیشنهاد شغلی از نروژ است. بهترین روش جایگزین مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل در نروژ و اخذ ویزای تحصیلی این کشور است.
#ویزای-نروژ #ویزای_کار_نروژ #نروژ
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزای کار در نروژ صورت پیشنهاد شغلی مربوط به رشته ی تحصیلی است؛ به گونه ای که همچون اکثر کشورهای اتحادیه ی اروپا ، شخص فرصت دارد قبل از درخواست ویزای کار در نروژ از سفارت نروژ اقدامات لازم را در زمینه ی پیداکردن کار مناسب و مرتبط با رشته ی تحصیلی خود و همچنین پیدا کردن کارفرمایی که وی را تایید کند، انجام دهد. در صورتی که فرد موفق به پیدا کردن کار شود و همچنین کارفرمایی که مربوط به رشته ی فرد به او پیشنهاد کار دهد، ویزای وی تا یکسال تمدید می شود و سپس سال به سال ویزا تمدید شده، پس از 5 سال شخص به اقامت دائم نروژ خواهد رسید. ناگفته نماند که در طول سال های اخیر، کشور نروژ در زمینه ی صنعت بیشتر از نیروهای خارجی متخصص بهره برده است. کشور نروژ نسبت به سایر کشورهای اتحادیه ی اروپا در خصوص اقامت دائم سریع تر عمل کرده و امکان دارد پس از سه سال از مدت اقامت کار در نروژ به صورت موقت، اقامت دائم نروژ صادر کند.
با توجه به اینکه طبق قوانین اتحادیه ی اروپا در خصوص تکمیل نیروی کار متخصص، کارفرما وظیفه دارد در ابتدا اطلاعیه ی مربوط به جذب نیرو را به مدت سه ماه در خود کشور آگهی کند، و سپس این اطلاعیه را ظرف همین مدت در اتحادیه ی اروپا آگهی کند و در نهایت نسبت به جذب نیروی خارجی اقدام کند؛ بنابراین یافتن کار در نروژ مرتبط با رشته برای افرادی که در خارج از نروژ هستند دشوار می باشد. البته نروژ شرایط دیگری را در نظر گرفته است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. البته این موارد برای اخذ ویزای کار در نروژ می باشد و برای کار دانشجویی در نروژ قضیه کاملاً متفاوت است.
#ویزای_کار_نروژ #ویزای_نروژ #نروژ
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
نوع ویزایی که بطور معمول و برای بیشتر توریستها برای ورود به نروژ نیاز است،ویزای شنگن نوع C تک ورودی یا می باشد که می تواند بسته به تقاضا حداکثر تا 90 روز اعتبار داشته باشد.با این ویزا،شما نمی توانید برای مدت بیشتر از 90 روز در طی یک بازه زمانی شش ماهه در محدوده شنگن باقی بمانید و این بدان معناست که برای دریافت ویزای بعدی باید حداقل شش ماه خارج از محدوده شنگن باشید تا بتوانید مجددا برای ویزای نروژ اقدام کنید.همچنین باید دقت کنید که تنها 90 روز مشخص کننده مدت قانونی مجاز برای باقی ماندن در محدوده شنگن نیست بلکه باید به تاریخ های شروع و پایان ویزا نیز دقت کنید.حداکثر زمان 90 روز(درصورت احراز آن) از زمانی محاسبه می شود که اولین ورود به منطقه شنگن را انجام داده باشید.یعنی اینکه اگر پس از دریافت ویزای توریستی تک ورودی مدتی را (بطور مثال یکماه) برای ورود به نروژ به تاخیر بیاندازید،باید توجه داشته باشید که حتی اگر مدت اعتبار ویزای شما 90 روز هم قید شده باشد،باز چون تاریخ ورودتان با یکماه تاخیر بوده است تنها دوماه فرصت دارید در محدوده شنگن باقی بمانید.بنابراین در زمان تهیه بلیت هواپیما باید دقت کنید که تاریخ ورود و خروج تان با تاریخ های ویزا همخوانی داشته باشد تا بعدها در فرودگاه هنگام خروج از نروژ دچار مشکل نشوید و یا سابقه تان را برای ورود مجدد به کشورهای عضو شنگن دچار مشکل نکنید!دریافت ویزای مالتیپل یا چند ورودی برای حداکثر مدت 5 سال از دیگر گزینه های دریافت ویزاست ولی برای احراز آن باید دلایل کافی و لازم داشته باشید.داشتن کسب و کار در نروژ،راننده ترانزیت بودن و یا داشتن اعضای خانواده مقیم در نروژ می توانند دلایل کافی برای دریافت این نوع ویزا باشند.شانس دریافت ویزای توریستی نروژاگر تمامی مدارک موردنیاز را بی عیب و نقص تهیه نمایید و اگر شرایط موردنیاز برای صدور ویزا را احراز کنید،معمولا با مشکلی برای صدور ویزا مواجه نخواهید شد.وضعیت اقتصادی و اقامتی فرد دعوت کننده در نروژ،نسبت فامیلی و میزان آشنایی و نزدیکی،وضعیت تثبیت شده شما در ایران و اینکه شاغل یا بیکار هستید،وضعیت تاهل و اینکه متاهل یا فردی جوان و مجرد هستید،وضعیت سوءسابقه شما در اروپا و در مجموع عوامل مختلفی که گویا و گواه بازگشت یا شک در عدم بازگشت شما به وطن باشند همگی و هر کدام به نوبه خود در شانس دریافت ویزا موثر هستند.در صورتی که به هر دلیل با درخواست ویزای شما موافقت نشود،این حق قانونی را دارید که ظرف سه هفته پس از اعلام آن بدون پرداخت هیچ هزینه ای به تصمیم گرفته شده اعتراض کنید.اداره مهاجرت نروژ در اسلو در مدت کوتاهی رای نهایی خود را نسبت به اعتراض شما اعلام می دارد. link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی
فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ).
کارت ملی و شناسنامه.
2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج.
نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی .
گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام - سمت - میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ).
پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ).
گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ).
گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ).
بیمه مسافرتی.
سند مالکیت ( در صورت وجود ).
رزرو هتل و بلیط هواپیما
#
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
Logo

ویزای نروژ

1395/03/24

ویزای نروژ کشور نروژ عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و برای سفر به این کشور ویزا شنگن نیاز دارید. حضور شخص متقاضی در زمان تعیید شده از طرف سفارت جهت انگشت نگاری و مصاحبه الزامی می باشد. آدرس و تلفن سفارت نروژ در تهران جهت مراجعه حضوری :خیابان فرمانیه ( لواسانی ) - جنب خیابان سنبل - پلاک 201
#ویزای_نروژ #نروژ
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

انواع ویزای نیجریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی آرتنوس سفر
1,929,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
350,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
400,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
440,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
350,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
380,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon