Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
1- آیلتس 6.5

2- مدرک لیسانس و ریز نمرات

3- توصیه نامه از طرف اساتید

4- مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات

تحصیل در مقطع دکتری در هلند ( وکیل مهاجرت به کشور هلند – اخذ ویزای تحصیلی هلند برای مقطع دکتری )

یکی از کشور هایی که شرایط ادامه تحصیل در مقطع دکتری را برای دانشجویان اینتر نشنال فراهم کرده کشور هلند است. کسانی که دارای مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاههای معتبر ایران هستند می توانند با ما تماس حاصل کرده تا در بهترین دانشگاه های کشور هلند ادامه تحصیل دهند.مدرک زبان مورد نیاز برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری در هلند آیلتس 7 آکادمیک میباشد. دانشجوی دوره دکترا در هنگام تحصیل در هلند اجازۀ سی و پنج ساعت کار در هفته را خواهد داشت.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اغلب دانشگاه های کشور هلند مورد تایید وزارت علوم و تحقیقات ایران می باشند و از لحاظ رنکینگ جهانی در جایگاه بسیار خوبی قرار دارند. در کشور هلند هم زمان با تحصیل به دانشجویان اجازه کار هم داده می شود و سالانه در 2 نوبت استارت ترم های تحصیلی است. ترم سپتامبر و ترم ژانویه . که البته ممکن است جهت تحصیل در بعضی رشته ها فقط امکان ورود در ترم سپتامبر موجود باشد .

تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور هلند(اخذ ویزای تحصیلی کشور هلند-مهاجرت به هلند از طریق تحصیل)

تحصیل در کشور هلند در مقطع کارشناسی امکان تحصیل برای دانشجویان اینترنشنال را فراهم کرده تا علاقه مندان به ادامه تحصیل در هلند بتوانند از بهترین شرایط تحصیلی برخوردار گردند .

شهریه دانشگاه های کشور هلند

دانشجویان متقاضی تحصیل در هلند می بایست تمکن مالی کافی برای پرداخت هزینه های تحصیل در دانشگاههای هلند را داشته باشند ، این هزینه ها تقریبآ در حدود هشت تا ده هزار یورو در سال می باشد .

هزینه زندگی

هزینه های زندگی در هلند برای دانشجویان مشغول به تحصیل در هلند نیز در حدود سالیانه نه تا ده هزار یورو می باشد . که البته شخص متقاضی اخذ ویزای تحصیلی هلند می بایست تمکن مالی خود را قبل از درخواست ویزای تحصیلی هلند به سفارت نشان دهد . مبنی بر اینکه کلیه هزینه تحصیل و زندگی یکسال خود را در هلند به صورت یکجا در حساب بانکی خود آماده دارند .

مدارک مورد نیاز برای تحصیل در مقطع کارشناسی در هلند :

1- داشتن مدرک زبان انگلیسی آیلتس 6 آکادمیک

2- مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی

تحصیل در مقع کارشناسی ارشد در کشور هلند ( اخذ ویزای تحصیلی هلند )

کسانی که مدرک کارشناسی از دانشگاههای معتبر ایران دارند می توانند برای ارتقای مدرک تحصیلی خود در یکی از بهترین دانشگاه های کشور هلند اقدام کنند و در مقطع کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل شوند. دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد اجازۀ بیست ساعت کار در هفته را خواهد داشت .
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارکی که باید علاوه بر فرم تکمیل‌شده در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه : از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت می‌ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.

شناسنامه ایرانی

گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حتماً شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.

سه قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، باید دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ در ابعاد ۵. ۴* ۵. ۳ که کمتر از سه ماه پیش گرفته شده و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

آدرس محل کار و منزل به طور دقیق


اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
· برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
· برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
· برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
· برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
· برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.

ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی

بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد هلند

در صورت لزوم، رزرواسیون هتل در هلند برای کل مدت اقامت

بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزا باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور هلند داشته باشد.

بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته به طول می‌انجامد؛ ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است که شما واجد دریافت ویزا هستید یا خیر.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزای توریستی هلند به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند و برای مدت معینی درهلند اقامت خواهند داشت. ویزای توریستی عموماً تا سه ماه از تاریخ صدور به متقاضی اجازه‌ی اقامت در کشور هلند را می‌دهد و شخص باید قبل از اتمام نود روز خاک هلند را ترک کرده باشد.
برای تقاضای ویزای هلند (ویزای کشورهای شنگن)، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد.

آدرس سفارت هلند در تهران : فرمانیه، خیابان سنبل، خیابان ارغوان غربی، پلاک ۶۰
تلفن : ۲۳۶۶۰۰۰۰ـ٠٢١
آدرس اینترنتی : www.iran.nlembassy.org

ساعت کار: یکشنبه تا چهارشنبه، ۱۶-۷:۳۰ و پنج‌شنبه ۱۳:۳۰-۷:۳۰

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزا کشور مربوطه است. این فرم را می‌توانید از طریق سایت سفارت یا مراجعه حضوری به بخش ویزای کنسولگری سفارت هلند در تهران تهیه کنید.
توجه : اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
فرم تقاضای ویزا در دو نسخه باید تکمیل شود.

زورق کارگزار ویزای شنگن نیست؛ مطمئن‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه این است که مسافر شخصا برای ویزای شنگن اقدام کند.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

انواع ویزای نیجریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی آرتنوس سفر
1,929,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
350,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
400,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
440,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
350,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
380,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon