Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای موریس به شرح زیر است :
پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه
عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید
دعوتنامه از بوتسوانا . ( در صورت داشتن دعوتنامه امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود )
فرم ( برگه زرد ) واکسیناسیون
رزرو بلیط هواپیما
فرم ویزا موریس
نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی
اطلاعات شخصی
کارت ملی و شناسنامه
#ویزای_موریس #موریس
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
در حال حاضر کشور موریس در ایران سفارت ندارد و نزدیکترین سفارت خانه موریس به ایران در پاکستان قرار دارند.
سایر کشورهایی که موریس در آنها سفارت دارد عبارت است از:
استرالیا
بلژیک
چین
مصر
اتیوپی
فرانسه
آلمان
هند
ماداگاسکار
مالزی
موزامبیک
روسیه
آفریقای جنوبی
بریتانیا
آمریکا
#ویزای_موریس #موریس
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

انواع ویزای نیجریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
1,455,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
1,390,000
  • 7 8
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
2,330,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
820,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
155
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
2,754,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon