Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
مدارکی که علاوه بر فرم باید در اولین مراجعه به بخش ویزا، همراه داشته باشید:
توجه: از کلیه‌ی مدارک باید فتوکپی داشته باشید؛ اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزا می‌ماند.

شناسنامه ایرانی
توجه: ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد.

گذرنامه
توجه: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست ویزا باشد.
کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا
خورده، تهیه کنید.

سه قطعه عکس رنگی
توجه: در صورتی که عکس همراهان در گذرنامه‌ی متقاضی باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید.
عکس باید زمینه روشن، واضح و کاملاٌ جدید باشد و با ظاهر فعلی متقاضی مغایرتی نداشته باشد.

آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.

اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
· برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
· برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
· برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
· برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
· برای مشاغل آزاد: ترجمه‌ی جواز کسب و یا کارت بازرگانی


مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.

ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی

بیمه مسافرتی: متقاضیان ویزا باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو است. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور ایتالیا داشته باشد.

بلیط هواپیما یا رزرو قطعی رفت و برگشت به مقصد ایتالیا

در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل در ایتالیا برای کل مدت اقامت

کل هزینه ویزا

برای ارائه‌ی مدارک احتیاج به وقت ملاقات و انجام مصاحبه از بخش ویزا سفارت ایتالیا دارید که باید با در دست داشتن اصل گذرنامه و به صورت حضوری برای دریافت وقت ملاقات اقدام کنید.
بررسی اولیه‌ی مدارک معمولاً از سه هفته تا یک ماه طول می‌کشد و ممکن است پاسخ قطعی نسبت به درخواست شما چند هفته‌ای هم بیشتر زمان ببرد.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزای توریستی ایتالیا، شامل افرادی می‌شود که با هدف گردشگری، قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را دارند. فراموش نکنید که ویزای توریستی به شما اجازه‌ی کار نمی‌دهد و برای اشتغال در ایتالیا، احتیاج به صدور مجوز کار دارید.
اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا ست. برای گرفتن وقت ویزای ایتالیا باید به صورت آنلاین اقدام کنید
در تاریخی که به عنوان وقت ملاقات و تحویل مدارک برای شما مشخص شده، باید در محل سفارت ایتالیا برای تحویل مدارک و انجام مصاحبه برای ویزای ایتالیا حاضر باشید. تمام مدارک را باید به صورت کاغذی همراه داشته باشید.
تصمیم سفارت در مورد ویزای ایتالیا بستگی به مجموعه‌ای از عوامل از جمله کامل بودن مدارک و مصاحبه حضوری شما در سفارت دارد.
آدرس جدید سفارت ایتالیا در تهران: تهران، خیابان آفریقا، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی، شماره۱۵
تلفن: ۲۲۰۴۷۸۰۲ الی ۳
ساعت کار: یکشنبه تا پنج‌شنبه، ۱۴-۸
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

انواع ویزای نیجریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
800,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
1,015,000
  • 7 8
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
1,800,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
1,990,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
1,590,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
1,590,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon