Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری
مـــــــــنو
مدارکی که علاوه بر فرم باید در اولین مراجعه به بخش ویزا، همراه داشته باشید:
توجه: از کلیه‌ی مدارک باید فتوکپی داشته باشید؛ اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزا می‌ماند.

شناسنامه ایرانی
توجه: ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد.

گذرنامه
توجه: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست ویزا باشد.
کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا
خورده، تهیه کنید.

سه قطعه عکس رنگی
توجه: در صورتی که عکس همراهان در گذرنامه‌ی متقاضی باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید.
عکس باید زمینه روشن، واضح و کاملاٌ جدید باشد و با ظاهر فعلی متقاضی مغایرتی نداشته باشد.

آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.

اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
· برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
· برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
· برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
· برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
· برای مشاغل آزاد: ترجمه‌ی جواز کسب و یا کارت بازرگانی


مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.

ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی

بیمه مسافرتی: متقاضیان ویزا باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو است. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور ایتالیا داشته باشد.

بلیط هواپیما یا رزرو قطعی رفت و برگشت به مقصد ایتالیا

در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل در ایتالیا برای کل مدت اقامت

کل هزینه ویزا

برای ارائه‌ی مدارک احتیاج به وقت ملاقات و انجام مصاحبه از بخش ویزا سفارت ایتالیا دارید که باید با در دست داشتن اصل گذرنامه و به صورت حضوری برای دریافت وقت ملاقات اقدام کنید.
بررسی اولیه‌ی مدارک معمولاً از سه هفته تا یک ماه طول می‌کشد و ممکن است پاسخ قطعی نسبت به درخواست شما چند هفته‌ای هم بیشتر زمان ببرد.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزای توریستی ایتالیا، شامل افرادی می‌شود که با هدف گردشگری، قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را دارند. فراموش نکنید که ویزای توریستی به شما اجازه‌ی کار نمی‌دهد و برای اشتغال در ایتالیا، احتیاج به صدور مجوز کار دارید.
اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا ست. برای گرفتن وقت ویزای ایتالیا باید به صورت آنلاین اقدام کنید
در تاریخی که به عنوان وقت ملاقات و تحویل مدارک برای شما مشخص شده، باید در محل سفارت ایتالیا برای تحویل مدارک و انجام مصاحبه برای ویزای ایتالیا حاضر باشید. تمام مدارک را باید به صورت کاغذی همراه داشته باشید.
تصمیم سفارت در مورد ویزای ایتالیا بستگی به مجموعه‌ای از عوامل از جمله کامل بودن مدارک و مصاحبه حضوری شما در سفارت دارد.
آدرس جدید سفارت ایتالیا در تهران: تهران، خیابان آفریقا، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی، شماره۱۵
تلفن: ۲۲۰۴۷۸۰۲ الی ۳
ساعت کار: یکشنبه تا پنج‌شنبه، ۱۴-۸
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک لازم ویزای تجاری و دانشجویی تاجیکستان

نکاتی در مورد ویزای تاجیکستان

مدارک لازم ویزای توریستی تاجیکستان

مدارک لازم ویزای کره شمالی

نکاتی در مورد ویزای کره شمالی

نکاتی در مورد ویزای قرقیزستان

انواع ویزای قرقیزستان

مدارک لازم ویزای قرقیزستان

قیمت انواع ویزا های کشور قزاقستان

نکاتی در مورد ویزا قزاقستان

انواع ویزای قزاقستان

مدارک لازم ویزای قزاقستان

نکاتی درباره ویزا ترکمنستان

انواع ویزاهای کشور ترکمنستان

انواع ویزاهای کشور ترکمنستان

مدارک لازم ویزای ترکمنستان

شرایط اخذ ویزای ونزوئلا

شرایط اخذ ویزای اکوادور

مدارک لازم ویزای اروگوئه

نکاتی در مورد ویزا های کشور آرژانتین

درباره این کانال
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
780,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی صابری سیرتوس
415,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
1,150,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی آرتنوس سفر
1,840,000
  • 5 6
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
1,350,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
890,000
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon