Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده و از تمامی آن‌ها یک سری کپی موجود باشد.

توجه : از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد. اصل مدارک بعد از مطابقت به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی روادید شما در سفارت اندونزی خواهد ماند. کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.

۱: شناسنامه ایرانی و کارت ملی.

۲: گذرنامه ؛ اعتبار گذرنامه باید حتماً شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید. ۳: دو قطعه عکس رنگی: با زمینه سفید، تمام رخ، در ابعاد ۴*۶ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.

۴: آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق .
۵: اسناد رسمی شغلی و منابع مالی؛

– برای صاحبان صنوف، تجار، صاحبان صنایع: سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ۳ ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب (ارائه گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست.)

– برای حقوق‌بگیران: گواهی اشتغال به كار (تاریخ دقیق شروع به كار و مدت مرخصی)‌، فیش حقوق ماه قبل و صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ۳ ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب (ارائه گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست.)
توجه: برای ارائه صورت‌حساب بانکی، گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست و همه موارد اشاره‌شده در بالا، از درخواست‌کننده ویزا خواسته می‌شود.

– برای کارکنان مستقل و مشاغل آزاد : کارت صنفی، ‌صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس انداز با تاریخ گشایش حساب (ارائه گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست.)

توجه: موجودی حساب باید حداقل ۱۰ میلیون تومان باشد. – برای دانش‌آموزان دبستانی و دبیرستانی و دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل الزامی می باشد.

۶: چک ضمانت بازگشت؛ چک باید در وجه کارگزار باشد. مبلغ آن متغیر است؛ کمترین مبلغ دریافتی ۵ میلیون تومان است.

۷: بلیط رفت و برگشت به مقصد اندونزی یا رزرواسیون قطعی.

۸: برگه‌ رزرواسیون هتل برای کل مدت اقامت الزامی می باشد.

۹: هزینه‌ی صدور ویزا که حدود ۱۰۰ دلار برای هر نفر است. معمولا بررسی مدارک و صدور ویزا بین هشت تا ده روز طول می‌کشد.

آدرس سفارت اندونزی در تهران : خیابان قائم مقام فراهانی، نرسیده به خیابان دکتر بهشتی (عباس‌آباد)، جنب ساختمان پزشکان ۲۰۰، شماره ۲۱۰٫ تلفن: ۸۸۷۱۶۸۶۵ـ٠٢١

ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۱۲-۹
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزای توریستی اندونزی اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است. فرم تقاضای ویزای اندونزی را می‌توانید از بخش ویزای سفارت این کشور در تهران بخواهید.

ویزای توریستی اندونزی به متقاضیانی تعلق می‌گیرد که به قصد بازدید و گردش می‌خواهند به این کشور سفر کنند. دارندگان روادید توریستی به هیچ وجه اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را ندارند. برای متقاضیان با گذرنامه‌ی ایرانی، صدور ویزا از طریق سفارت اندونزی در تهران انجام می‌گیرد. مدت اعتبار ویزا یک ماه است و امکان تمدید آن در کشور اندونزی وجود ندارد. جهت تقاضای ویزا مصاحبه انجام نمی‌گیرد و حضور متقاضی الزامی نیست.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

انواع ویزای نیجریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
650,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
750,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
650,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
445,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
460,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
460,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon