Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
دانشجويان مشغول به تحصيل در هند ميتوانند در ايام تعطيل با اخذ ویزای بازگشت به هند به کشور خود مراجعه و مجددا با همان ويزا به هند باز گردند براي اخذ ويزای بازگشت دانشجو شخصا بايد به اداره ثبت اقامت اتباع بيگانه مراجعه و فرم مربوط به ويزاي بازگشت را تكميل نمايد اداره ثبت اقمت اتباع بيگانه با درج مهر مخصوص به آنان اجازه ميدهد به مدت سه ماه و حداكثر تا زمان اعتبار اقامت به ايران سفر كرده و مجددا به هند باز گردند بايد توجه داشت كه عدم اخذ ويزاي بازگشت براي كساني كه قصد بازگشت دارند مشكلات زيادي در بر خواهد داشت .در پاره اي از شهرهاي هند دانشجويان موظف هستند قبل ازاخذ ويزاي بازگشت از پليس محلي ويا ايالتي اجازه خروج دريافت نمايند.
#ویزای_هند #ویزای_بازگشت_هند #هند
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک مورد نیاز برای افرادی که تمایل به اخذ ویزای کنفرانس هند دارند به شرح زیر است:
1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- فرم های پر شده مخصوص ویزای کنفرانس
3-دعوت نامه از دانشگاه یا سازمان هندی
4- معرفی نامه از محل کار در ایران
صدور این ویزا بطور معمول هفت روز طول می کشد.
#
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
دانشجويان مقطع دکترا که باخانواده به هند می آیند می توانند برای اعضای خانواده ويزای همراه یا ايکس ويزا درخواست کنند که فورا از طرف سفارت هند در تهران و بر اساس ويزای تحصيلی دانشجو صادر مي شود در صورتی که والدين هر دو قصد ادامه تحصيل در هند را داشته باشند تهيه ويزا جهت فرزندان ضروری است .در مورد چگونگی دریافت ایکس ویزا به سفارت هند مراجعه کنید. در ضمن مادرانی که برای ویزایی غیر از دکترا درخواست می کنند، می تواند برای فرزندانشان که کوچکتر از سن مدرسه هستند تقاضای ویزای همراه (X Visa) کنند که این ویزا نیز در هندوستان قابل تمدید شدن نیست و برای ادامه اقامت در هند باید از مدرسه یا هر جای دیگری پذیرش تحصیلی گرفته و سپس در پلیس هندوستان پس از تغییر نوع ویزا، مدت اقامت در هندوستان را نیز تمدید نمایند.
#ویزای_هند #ویزای_همراه_هند #ایکس_ویزا_هند #هند #ویزای_تحصیلی_هند
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزای تحقیقاتی هندوستان برای دانشجویان مقطع دكترا و فوق دكترا صادر ميشود صدور اين ويزا منوط به طی مراحل خاص در هند و ايران ميباشد link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک ویزای دانشجویی هند برای دانشجویانی که تمایل به ادامه تحصیل در کشور هند را دارند به شرح زیر است:
- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هند
3- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت هند
4- ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک
5- فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی
6- شش قطعه عکس
7- ارائه گواهی صورت حساب بانکی (حساب بانکی) در هند برای متقاضیانی که برای بار دوم به بعد اخذ ویزای دانشجویی می نماید.افرادی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی اقدام می نمایند نیازی به ارائه این گواهی ندارند اما می بایست تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در هندوستان به سفارت بسپارند.
#
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزای تحصیلی هندوستان برای دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دوره های زبان اعتبار دارد و مدت اعتبار آن به مدت تحصیل دانشجو بستگی دارد، اما پس از پایان اعتبار ویزا، دانشجویان می توانند مدت آن را تمدید کنند. درباره دانشجویان ایرانی هم باید گفت که سفارت هندوستان در ایران به دانشجویان ایرانی ویزای single یا به اصطلاح «یک بار ورود» می دهد یعنی دانشجو با این ویزا می تواند تنها یک بار وارد هند و از آنجا خارج شود. البته برای خروج از هند و بازگشت به ایران باید از پلیس شهر محل سکونت در هندوستان اجازه خروج (return visa) دریافت شود که در شرایط عادی فقط یک بار در هر سال ارایه می شود.

معمولاً این ویزا دارای اعتبار یکساله می باشند و برای مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و کالج های زبان صادر میشود. صدور این ویزا بطور عادی ده روز طول می کشد.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزا تجاری هند مختص کسانی است که برای کار به هند مراجعت می کنند.
مدارک مورد نیازبرای ویزای تجاری هندبه شرح زیر است :
1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- فرم های پر شده مخصوص ویزای تجاری
3- شش قطعه عکس
4- دعوت نامه از سازمان یا شرکت هندی
5- معرفی نامه از سازمان یا شرکت ایرانی
6- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده
صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.
#ویزای_هند #ویزای_تجاری_هند #هند
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک لازم ویزای توریستی هند به شرح زیر است:
یک: شناسنامه ایرانی
کپی از تمام صفحات
دو: گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
سه: دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک درخواست‌کننده موجود باشد.
چهار: آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق
پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد هند
شش: رزرو قطعی هتل برای مدت اقامت مورد نظر
هفت: فرم مشخصات فردی برای هر متقاضی که باید تکمیل شود.
از زمانی که مدارک لازم تحویل بخش ویزای سفارت هند می‌شود تا صدور ویزا، معمولا حدود دو هفته طول می‌کشد. هزینه‌ی صدور ویزای هند، حدود ۲۵۰ هزار تومان است که زمان ارائه‌ی مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.
#ویزای_توریستی_هند #ویزای_هند #هند
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزای توریستی هند ویزای توریستی هند به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در هند یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.
ویزای توریستی هند از طریق سفارت هند در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در این کشور وجود ندارد. جهت تقاضای ویزای هند، انگشت‌نگاری و در بعضی موارد مصاحبه انجام می‌شود و حضور متقاضی الزامی است.
آدرس سفارت هند در تهران : تهران، خیابان شهید مطهری، خیابان
#ویزای-هند #ویزای_توریستی_هند #هند
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

انواع ویزای نیجریه

نکاتی در مورد ویزا کشور نیجریه

شرایط دریافت ویزای کشور سیشل

مدارک مورد نیاز جهت ویزا اتیوپی

شرایط دریافت ویزای اتیوپی

انواع ویزای لیبی

مدارک مورد نیاز ویزای لیبی

نکاتی در مورد ویزا کشور لیبی

مدارک مورد نیاز ویزای سودان

انواع ویزای سودان

نکاتی در مورد ویزا های کشور سودان

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تجاری مصر

درباره این کانال
کلید واژه ها
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی سیلان سیر
440,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی صابری سیرتوس
580,000
  • 9 10
  • آژانس مسافرتی صابری سیرتوس
2,140,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
880,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
970,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی آرتنوس سفر
1,435,000
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon