Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
کشور مجارستان عضو اتحاد شنگن می باشد و برای سفر به این کشور نیاز به ویزا شنگن می باشد . حضور شخص متقاضی برای انجام مصاحبه و انگشت نگاری در زمان تعیین شده از طرف سفارت الزامی می باشد.
بررسی در خواست ویزا در سفارت مجارستان حداقل 21 روز طول می کشد و در مواقعی ممکن است این زمان بیشتر شود و سفارت از شما مدارک بیشتری در خواست نماید.
پس از دریافت ویزا شنگن بسته به نوع ویزا اجازه اقامت 90 روزه در کشور مجارستان به شما داده می شود و امکان تردد 1 یا 2 بار و یا چند باره به شما داده می شود.
#ویزای_مجارستان #مجارستان
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک لازم جهت دریافت ویزای مجارستان به شرح زیر است:
1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی.
الف- مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.
ب- ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس 4 * 3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید
3) اصل شناسنامه و ترجمه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.
4) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک.
الف- حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر.
* در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه میباشد.
ب- سپرده های بانکی.
* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین الملل قابل قبول میباشد.
* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد.
5) اصل و ترجمه سند مالکیت.
6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:
الف- پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.
ب- وکلا: پروانه وکالت.
ج- مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.
د-بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
ه- مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.
و-در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.
ز-دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).
* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد.
7) برای فرزندان زیر 11 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است.
8) مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار.
* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی میباشد.
* مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی میماند.
* چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500.000.000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقباً اعلام میگردد.
* کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه 4A دارند.
#ویزای_مجارستان #مجارستان
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

انواع ویزای نیجریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
995,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
1,185,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
870,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
470,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
450,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
510,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon