Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
مدارکی که باید علاوه بر فرم تکمیل‌شده در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه : از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت می‌ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.
یک: شناسنامه ایرانی
دو: گذرنامه؛
اعتبار گذرنامه باید حتماً شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
سه: سه قطعه عکس رنگی؛
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی روادید ذکر شده باشد، باید دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ در ابعاد ۴*۶ که کمتر از سه ماه پیش گرفته شده و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

چهار: دعوت‌نامه؛
خانواده یا دوست مقیم آلمان شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در آلمان یا مدارکی مانند سند مالکیت، قبض مالیات ملکی یا قبض عوارض سکونت که نشان دهد شما صاحب مسکن در آلمان هستید.

پنج: اجازه‌ی کتبی و رسمی پدر یا مادر یا قیم قانونی؛ برای کودکانی که تنها یا به همراه شخص ثالثی سفر می‌کنند.

شش: اسناد رسمی شغلی و منابع مالی؛
توجه: مدت و قصد سفر باید با سطح امکانات مالی متناسب باشد. این میزان بر اساس حداقل حقوق روزانه ضرب در تعداد روزهای اقامت در چک تعیین می‌گردد.
- برای صاحبان صنوف، تجار، صاحبان صنایع : سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب(ارائه گواهی بانكی ساده به‌تنهایی كافی نیست.)
- برای حقوق‌بگیران : گواهی اشتغال به كار (تاریخ دقیق شروع به كار و مدت مرخصی)‌، فیش حقوق ماه قبل و صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب(ارائه گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست.)
- برای کارکنان مستقل و مشاغل آزاد : کارت صنفی، ‌صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب(ارائه گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست.)
- برای اشخاص تحت تكفل ( زنان خانه‌دار یا فرزندان): گواهی کار، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز متكفل (شوهر، پدر) با تاریخ گشایش حساب(ارائه گواهی بانكی ساده به‌تنهایی كافی نیست.)
توجه: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.

هفت: گواهی اشتغال به تحصیل؛ برای دانش‌آموزان دبستانی، دبیرستانی و دانشجویان .

هشت: بیمه مسافرتی؛ متقاضیان روادید باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور آلمان داشته باشد.

نه: بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد آلمان

ده: در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت

برای ارائه‌ی مدارک احتیاج به وقت ملاقات و انجام مصاحبه از بخش روادید سفارت آلمان دارید که باید با در دست داشتن اصل گذرنامه و به صورت حضوری برای دریافت وقت ملاقات اقدام کنید.

بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور روادید دو هفته به طول می‌انجامد؛ ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است که شما واجد دریافت روادید هستید یا خیر.
مهم ترین سوال بسیاری از افراد که جهت اخذ ویزای توریستی کشور آلمان اقدام می نمایند، این مطلب است که آیا فرد ، پس از ورود به کشور آلمان، می توانند در کشور آلمان اقامت دائم را اخذ نمایند؟افراد می توانند با ورود به کشور آلمان در چند حالت ذیل، شرایط اخذ اقامت آلمان را پس از ورود به کشور آلمان فراهم نمایند.

اول اینکه فرد در مدت حضور خود در آلمان، بتواند یک فرصت شغلی و یا یک زمینه کارآفرینی را جهت اخذ اقامت آلمان فراهم آورد تا پس از بازگشت از آلمان بتواند برای انواع دیگر ویزا نظیر ویزای کار و یا اخذ اقامت کارآفرینی اقدام نماید.

روش دومی که افراد در راستای اخذ اقامت آلمان پس از ورود به کشور آلمان اتخاذ نمایند، اقدام جهت اخذ اقامت از طریق انواع پناهندگی می باشد که البته وکلای موسسه در این زمینه هیچ فعالیتی را صورت نمی دهند.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزای توریستی آلمان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند و برای مدت معینی در آلمان اقامت خواهند داشت. ویزای توریستی عموماً برای سه ماه از تاریخ صدور به متقاضی اجازه‌ی اقامت در کشور آلمان را می‌دهد و شخص باید قبل از اتمام نود روز خاک آلمان را ترک کرده باشد.
برای تقاضای روادید آلمان (روادید کشورهای شنگن)، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. دریافت فرم تقاضای روادید، از طریق وب سایت سفارت جمهوری فدرال آلمان در تهران و همین‌طور مراجعه‌‌ی حضوری به سفارت امکان‌پذیر است ولی وقت مصاحبه به صورت تلفنی به متقاضیان داده نخواهد شد. فرم اینترنتی درخواست ویزا را باید به صورت پرینت‌شده به همراه مدارک دیگر، روز انجام مصاحبه ارائه دهید.
توجه : به دلیل بالا بودن تعداد متقاضیان، در ماه‌های تابستان ( از می تا اکتبر) و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت ملاقات با بخش ویزای سفارت چند هفته طول بکشد. علاوه بر این بررسی مدارک و پاسخ‌گویی دو هفته زمان می‌برد؛ لازم است برای تعیین تاریخ سفرتان، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.
ولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید کشور مربوطه است. این فرم را می‌توانید از وب سایت سفارت آلمان دانلود یا با مراجعه‌ی حضوری از ساختمان اداری سفارت آلمان در تهران، دریافت کنید.
توجه : اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
فرم تقاضای روادید در دو نسخه باید تکمیل شود.


زورق کارگزار ویزای شنگن نیست؛ مطمئن‎ترین و کم‎هزینه‎ترین راه این است که مسافر شخصا برای ویزای شنگن اقدام کند.
گفتنی است شانس اخذ ویزای توریستی کشور آلمان برای افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ ویزای توریستی کشور آلمان اقدام می نمایند پایین تر از افرادی است که به صورت انفرادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور آلمان اقدام می نمایند. بطور مثال در صورت احراز شرایط فوق الذکر مثل نامه حساب بانکی ،اسناد ملکی و دیگر مدارک مورد نیاز، اگر در یک خانواده ۴ نفره پدر یا مادر خانواده به صورت انفرادی اقدام به دریافت ویزای توریستی آلمان نمایند، شانس زیادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور آلمان خواهند داشت ولیکن اگر همه خانواده جهت اخذ ویزای توریستی آلمان به صورت همزمان اقدام نمایند، همه افراد از شانس کمتری در اخذ ویزای توریستی کشور آلمان برخوردار خواهند بود.

پارامتر دیگری که می تواند شانس افراد را در جهت اخذ ویزای توریستی آلمان افزایش دهد، حضور یک فرد از اقوام درجه اول فرد( نظیر پدر، مادر، برادر، خواهر و ….) در کشور آلمان است.

بدین صورت که اگر یکی از اقوام فرد، دعوت نامه ای جهت بازدید وی از ایشان، برای فرد متقاضی ارسال نماید، شانس اخذ ویزای توریستی کشور آلمان برای فرد، افزایش می یابد.

گفتنی است ویزاهای توریستی در کشور آلمان همانند سایر کشورهای حاضر در حوزه شینگن، به افرادی که موفق به اخذ ویزای توریستی آلمان می شوند، مجوز ورود و خروج به همه کشورهای حوزه این پیمان را می دهد. این مطلب بدین معناست که فرد متقاضی ویزای توریستی کشور آلمان می تواند بدون هیچ محدودیتی وارد کشورهای دیگر اروپا شود و حتی تمام زمان باقی مانده از ویزای توریستی خود را در کشور دیگری سپری نماید.

ویزاهای توریستی در اقصی نقاط دنیا بصورت ویزاهای تک وروده (Single entry) و یا ویزاهای چند وروده (Multiple) به افراد متقاضی اختصاص می یابند. در سال های اخیر کشور آلمان، همانند دیگر کشورهای حوزه شینگن ویزاهای توریستی خود را بصورت ویزاهای چند وروده به متقاضیان ورود به خاک کشور آلمان از طریق ویزای توریستی ارائه می دهد.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
1-اصل دعوتنامه تجاری امضا شده، با ذکر دقیق هدف و طول مدت سفر . اگر هزینه سفر را شخصاً نمی پردازید باید در دعوتنامه ذکر شود که تمام هزینه‌ها طبق ماده 66 الی 68 قانون اقامت بعهده دعوت کننده است.
2-گواهی جدید ثبت شرکت دعوت کننده در آلمان و نیز یک کپی گذرنامه از دارنده امضای مجاز.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
1-روادید شنگن آلمان در حالت عادی 14 روزه و در حالت فوری 10 روزه آماده خواهد شد. شایان ذکر است که در مواردخاص، بیش از این مدت نیز به طول می انجامد.
2-برای درخواست کنندگان زیر 16 سال الزامی است که هر دوی والدین یا قیمین فرم درخواست را امضاء کنند
3- قبل از روز تعیین شده هیچ مدرکی بطور مثال دعوت نامه را برای سفارت ارسال نفرمایید. تمام مدارک را باید شخص متقاضی هنگام ارائه درخواست بطور کامل به همراه داشته باشد.
4- همه متقاضیان بالای ۱۶ سال نیاز به گذرنامه مستقل دارند. کودکان زیر ۱۰ سال می توانند بعنوان همراه در گذرنامه معتبر ولی و قیم قانونی خود درج شوند. کودکان بین ۱۰ و ۱۶ سال می توانند در صورتی همراه گذرنامه ولی و قیم قانونی خود معتبر باشند،که عکس آنها در گذرنامه الصاق شده باشد
5- تاریخ های جدید جهت وقت سفارت آلمان: 13 و 28 نوامبر 2012 (23 آبان و 8 آذر1391) ساعت 7.30 به وقت اروپای مرکزی (10 به وقت تهران) سفارت برای ماه ژانویه 2013 مجددا فرصت گرفتن وقت می دهد.
6- وقت های گرفته شده قابل باطل کردن نیستند
7- از تاریخ دوم اکتبر 2012 برابر با یازدهم مهر ماه 1391 هر کدام از متقاضیان روادید ( روادید شنگن، ترانزیت یا اقامت بلند مدت) بطور اصولی ملزم به دادن اثر انگشت خود به هنگام ارائه درخواست صدور روادید خواهند بود.
متقاضیانی که برای نخستین بار تقاضای ویزا می کنند میبایستی شخصا برای ارائۀ تقاضای خود حضور داشته باشند تا اطلاعات بیومتریک آنان ثبت گردد، به این صورت که اثر ده انگشت دست و همچنین عکس آنها در محل گرفته خواهد شد. اثر انگشتان ثبت شده در سیستم VISمی تواند تا 5 سال برای تقاضاهای آتی ویزای شخص مزبور مورد استفاده قرار گیرد و به این ترتیب می توان تا 5 سال از انگشت نگاری مجدد صرفنظر نمود. هنگام ورود به کشورهای شنگن نیز مسئولین کنترل مرزی می توانند جهت احراز هویت افراد به سامانه VIS رجوع نمایند.
مبلغ ویزا در سفارت شنگن: این مبلغ به صورت یورو دریافت می شود.
60 یورو (افراد بالای 12 سال)
35 یورو ( افراد بین 6 تا 12 سال)
رایگان (افراد زیر 6 سال)مدارک ضروری جهت ویزای تجاری شنگن از سفارت آلمان
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

انواع ویزای نیجریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی آرتنوس سفر
1,929,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
350,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
400,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
440,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
350,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
380,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon