Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
ویزای اقامتی و کار در دبی معمولا توسط کفیل یا شرکتی که شما را استخدام کرده باید اقدام شود .
این ویزا به شما امکان اقامت 3 ساله در دبی را میدهد.برای کارکردن باید دارای این نوع ویزا باشید که در حال حاضر گرفتن این نوع ویزا برای ایرانیان مشکل میباشد و بستگی به محل کاروقدرت کفیل دارد .البته غیر ممکن نیست.
تعداد دیگری هم ویزا اقامت وجود دارد که هزینه های بسیار بالایی دارند مثل .ویزای شریک لایسنس که جهت آغاز یک شرکت جدید استفاده میشود و یا ویزای اقامت برای خرید خانه البته همه این ویزا ها اقامت 3 ساله هستندوهر 3 سال باید تمدید شوند.
#ویزای_تجاری_دبی_بیرینس #ویزای_دبی #دبی
#ویزای_تجاری_ دبی
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
انواع ویزای دبی درحال حاضر برای ایرانیان دونوع ویزا قابل صدور می باشد:

1- ويزای ترانزيت: مدت اين ويزا 14 روز است . اين ويزا از طرف اداره مهاجرت دبی صادر می شود. اين ويزا قابل تمديد نمی باشد. اعتبار اين ويزا از تاريخ صدور، 14 روز می باشد و در صورت عدم استفاده در اين مدت از درجه اعتبار ساقط می شود.

2- ويزای توريستی: اين ويزا دارای دوماه اعتبار برای ورود به امارات و 14روز اقامت ( که درصورت پرداخت هزینه می توان برای مدت یکماه ) استفاده نمود
شرایط اخذ ویزا :

ویزا توریستی امارات ۲ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۱۴ روز می توانید در کشور امارات اقامت کنید.

ویزا به ۲ صورت عادی و نیمه فوری و فوری (سرویس) اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی دبی ۷ روز کاری و ویزا نیمه فوری دبی ۳ روز کاری و ویزای سرویس ۱ روز کاری زمان لازم دارد.

در صورتی که ویزا دبی را بدون رزرو هتل دریافت کنید، یک فقره چک ضمانت بازگشت به مبلغ ۱۰ میلیون تومان دریافت می شود

در حال حاضر امکان اخذ ویزا ۱ ماهه از کشور امارات نیز وجود دارد که با این ویزا شما می توانید به جای ۱۴ روز به مدت ۱ ماه در امارات اقامت کنید.

برای شهروندان این کشورها ویزا در فرودگاه صادر می گردد:
آلمان- ايتاليا- ژاپن- كانادا- نيوزلند- آمريكا - ايرلند - سان مارينو - كره جنوبي - واتيكان - آندورا - ايسلند - سوئد - لوكزامبورك -هنگ كنگ - اسپانيا - برونئي - سوئيس - ليختن اشتاين - يونان - استراليا - بلژيك - سنگاپور - مالزي - اتريش - پرتغال - فرانسه - موناكو - انگلستان - دانمارك - فنلاند - نروژ
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
Logo

ویزای دبی

1395/03/19

در دبی و ساير کشورهای حوزه خليج فارس، بر خلاف ساير کشورهای دنيا ويزا توسط سفارت خانه های آن در سایرکشورها صادر نمی گردد، بلکه توسط اداره مهاجرت و وزارت کار و در داخل کشور صادر می شود. نياز به ويزای دبی برای مليت های مختلف، تفاوت بسياری دارد و قوانين مربوط به آن بدون اطلاع قبلی تغيير می کنند. لذا قبل از سفر حتما اطلاعات لازم را کسب نماييد و نسبت به تهيه ويزا اقدام نماييد.
تمامی مسافران به جز افراد ساکن کشورهای عضو شورای همکاری خليج (بحرين، کويت، قطر، عمان و عربستان سعودی) می بايست ويزا تهيه نمايند.

برای صدور ويزا به هر علتی مثل تجارت، سياحت و غيره، شخص، شرکت و يا سازمانی در دبی می بايست ضمانت تقاضا کننده ويزا را به عهده بگيرد و بدين ترتيب عملا و قانونا مسئول مسافر شناخته می شوند و بايد مسافر را در تاريخ مقرر از کشور خارج کنند. اين مسئول در امارات به نام "کفيل" معروف است. لذا برای صدور ويزا يک کفيل لازم است که واجد شرايط کفالت باشد. کفيل در دو صورت می تواند برای مسافر ويزا درخواست نمايد. اول اينکه از نزديکان مسافر باشد که در اين صورت بايد فرم نسبيت از سفارت مربوطه دريافت کند و يا رابطه تجاری داشته باشد. در روش دوم بر اساس رابطه های کاری و تجاری، سازمانهای دولتی و شرکتهای خصوصی می توانند برای مسافر خود درخواست ويزا نمايند.
لازم به يادآوری است که ويزاهای توريستی و يا زيارتی توسط خطوط هوايی، هتل ها و يا آژانس های مسافرتی درخواست می شود (به همین علت آژانسهای مسافرتی از کلیه مسافرین دوبی خود ضمانت اخذ می نمایند)
روزانه از ایران تعداد زیادی از مردم به کشور امارات و خصوصا شهر دبی سفر می کنند. برای تفریح ، خرید و تجارت. دبی به عنوان بهترین شهر برای خرید در دنیا از نظر تنوع مراکز خرید و اجناس، همچنین جذابیت های توریستی بوجود آمده توسط حاکمین آن، تعداد بسیار زیادی توریست را از سراسر دنیا به خصوص ایران به سمت خود جذب کرده است.

مدارک لازم برای اخذ وبزا دبی (امارات)

اسکن رنگی از پاسپورت
اسکن رنگی ۱ قطعه عکس

از صدور ويزا برای زنان مجرد زير 30 سال معمولا جلوگيری می شود مگر اينکه همراه پدر و یا همسر خود قصد سفر داشته باشند.
• صدور ويزا برای افراد بالای 65 سال نيز بسيار مشکل می باشد. و می بایست با اقوام درجه یک ویزا اقدام گردد.
• در صورت عدم ترک کشور در تاريخ مقرر، در فرودگاه دبی يک جريمه 100 درهمی به ازاء هر روز تاخير از مسافر اخذ می شود.
•در صورتی که قصد ورود به کشور امارات از طريق فرودگاه شهری غير از دبی (ابوظبی، شارجه و ..) را داريد، می بايست ويزای ورود به همان شهر را تقاضا نماييد
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

انواع ویزای نیجریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
1,455,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
1,390,000
  • 7 8
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
2,330,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
820,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
155
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
2,754,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon