Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری
مـــــــــنو
مدارک لازم جهت اخذ ویزای بازرگانی کلمبیا:

1- اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماهه .
2- نامه از شرکتی در کلمبیا کهه در آن ذکر شده باشد برای انجام چه معامله ای عازم کلمبیا هستید .
3-نامه از شرکت ایرانی که در آن نوع فعالیتی که در کلمبیا دارید نوشته شده باشد .
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک لازم جهت اخذ ویزای کاری کلمبیا به شرح زیر است:

1-اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه .
2-قرار داد کاری
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک مورد نیاز ویزای کلمبیا به شرح زیر است:

1- اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه .
2- رزرو بلیط رفت و برگشت
3-رزرو هتل
4-دعوتنامه
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک لازم ویزای تجاری و دانشجویی تاجیکستان

نکاتی در مورد ویزای تاجیکستان

مدارک لازم ویزای توریستی تاجیکستان

مدارک لازم ویزای کره شمالی

نکاتی در مورد ویزای کره شمالی

نکاتی در مورد ویزای قرقیزستان

انواع ویزای قرقیزستان

مدارک لازم ویزای قرقیزستان

قیمت انواع ویزا های کشور قزاقستان

نکاتی در مورد ویزا قزاقستان

انواع ویزای قزاقستان

مدارک لازم ویزای قزاقستان

نکاتی درباره ویزا ترکمنستان

انواع ویزاهای کشور ترکمنستان

انواع ویزاهای کشور ترکمنستان

مدارک لازم ویزای ترکمنستان

شرایط اخذ ویزای ونزوئلا

شرایط اخذ ویزای اکوادور

مدارک لازم ویزای اروگوئه

نکاتی در مورد ویزا های کشور آرژانتین

درباره این کانال
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
780,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی صابری سیرتوس
415,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
1,150,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی آرتنوس سفر
1,840,000
  • 5 6
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
1,350,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
890,000
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon