Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری
مـــــــــنو

مدارکی که به سفارت چین ارائه می‌شوند، باید به ترجمه‌ی رسمی زبان انگلیسی با مهر تائید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برسند و برای هر مدرک، یک فرم مخصوص تائید مدرک تکمیل شده و دو سری کپی از هر کدام موجود باشد. فرم تائید مدارک را می‌توان همراه با فرم درخواست روادید از سفارت جمهوری خلق چین در تهران دریافت کرد. تائید مدارک حدوداً یک هفته طول می‌کشد.

شناسنامه ایرانی
گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.
دو قطعه عکس رنگی زمینه روشن؛ سایز عکس‌ها ٦×٤و باید شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
دعوت‌نامه؛ خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چین.

link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزای  گروهی توریستی چین برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور چین داشتن ویزای چین الزامی است.بهمین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای چین یکی را برگزینید.در این مطلب سعیمان بر این است که تمامی نکات مربوط به ویزای چین را بصورت بسیار جامع ارائه بدهیم.تا بتوانید به راحتی درباره سفر به چین تصمیم بگیرید.
این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 2 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین

و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا

طبق درخواست دعوتنامه صادر شده می باشد. و بعضی وقت ها آن افرادی که برای بیزینس به چین می روند اگر بیش از دو نفر باشند بهتر است از این ویزا استفاده نمایند البته اگر بخواهند ارزان تر سفر کنند.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک لازم ویزای تجاری و دانشجویی تاجیکستان

نکاتی در مورد ویزای تاجیکستان

مدارک لازم ویزای توریستی تاجیکستان

مدارک لازم ویزای کره شمالی

نکاتی در مورد ویزای کره شمالی

نکاتی در مورد ویزای قرقیزستان

انواع ویزای قرقیزستان

مدارک لازم ویزای قرقیزستان

قیمت انواع ویزا های کشور قزاقستان

نکاتی در مورد ویزا قزاقستان

انواع ویزای قزاقستان

مدارک لازم ویزای قزاقستان

نکاتی درباره ویزا ترکمنستان

انواع ویزاهای کشور ترکمنستان

انواع ویزاهای کشور ترکمنستان

مدارک لازم ویزای ترکمنستان

شرایط اخذ ویزای ونزوئلا

شرایط اخذ ویزای اکوادور

مدارک لازم ویزای اروگوئه

نکاتی در مورد ویزا های کشور آرژانتین

درباره این کانال
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
780,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی صابری سیرتوس
415,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
1,150,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی آرتنوس سفر
1,840,000
  • 5 6
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
1,350,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
890,000
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon