Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
مدارکی که به سفارت چین ارائه می‌شوند، باید به ترجمه‌ی رسمی زبان انگلیسی با مهر تائید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برسند و برای هر مدرک، یک فرم مخصوص تائید مدرک تکمیل شده و دو سری کپی از هر کدام موجود باشد. فرم تائید مدارک را می‌توان همراه با فرم درخواست روادید از سفارت جمهوری خلق چین در تهران دریافت کرد. تائید مدارک حدوداً یک هفته طول می‌کشد.
شناسنامه ایرانی
گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.
دو قطعه عکس رنگی زمینه روشن؛ سایز عکس‌ها ٦×٤و باید شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
دعوت‌نامه؛ خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چین.

سایر مطالب مرتبط
#ویزای_چین #چین
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزای  گروهی توریستی چین برای ورود به کشور چین داشتن ویزای چین الزامی است.به همین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای چین یکی را برگزینید.در این مطلب سعیمان بر این است که تمامی نکات مربوط به ویزای چین را بصورت بسیار جامع ارائه بدهیم.تا بتوانید به راحتی درباره سفر به چین تصمیم بگیرید.
این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 2 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین
و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا
طبق درخواست دعوتنامه صادر شده می باشد. و بعضی وقت ها آن افرادی که برای بیزینس به چین می روند اگر بیش از دو نفر باشند بهتر است از این ویزا استفاده نمایند البته اگر بخواهند ارزان تر سفر کنند.
#ویزای-توریستی_چین #ویزای_چین #چین #ویزای_گروهی_توریستی_چین
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

انواع ویزای نیجریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
995,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
1,185,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
870,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
470,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
450,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
510,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon