Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
1- افرادی که قصد ادامه تحصیل در کانادا را دارند میبایست حداقل 2 تا 3 ماه قبل از شروع زمان تحصیل برای روادید دانشجوئی اقدام فرمایند.
2- متقاضیانی که برای ادامه تحصیل عازم یکی از دانشگاه های استان Quebec هستند میبایست شخصا مبادرت به درخواست برگه CAQ از دانشگاه مربوطه نمایند.
3-دانشجویان بورسیه دولت ایران علاوه بر مدارک مورد نیاز فوق، برای تشکیل پرونده ملزم به ارائه ضمانت نامه مالی از طرف وزارتخانه مربوطه و معرفی نامه از وزارت امور خارجه می باشند.
4- در صورت درخواست روادید دانشجوئی بیش از 6 ماه، انجام معاینات پزشکی الزامیست. در صورت صلاحدید سفارت از متقاضیانی که کمتر از 6 ماه تحصیل خواهند کرد نیز آزمایشات پزشکی بعمل خواهد آمد.
بدیهی است ارائه مدارک فوق ضمانت صدور ویزا نمی باشد و مدارک ضمیمه فرم تقاضا پس از تحصیل مسترد نخواهد شد. چنانچه گذرنامه خود را از زمان ارائه فرم درخواست تا صدور ویزا تعویض نموده اید، هنگام تحویل گذرنامه جدید سفارت را مطلع فرمایید. توجه: اگر شخص دیگری به نمایندگی از شما درخواست روایدتان را پیگیری می نماید(representative)یا مایلید جریان پرونده شما قرار گیرد(designated individual)لازم است در مورد اول فرمIMM 5476 و در مورد دوم فرم IMM5475 تکمیل گردد.
#ویزای_کانادا #ویزای_دانشجویی_کانادا #کانادا
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
فرم های درخواست ویزای کانادا:
برای دریافت فرم ها ویزای کانادا باید در صف فرم‌های سفارت قرار بگیرین و از گیشه قسمت روادید دریافت کنید.
1- فرم درخواست روادید دانشجویی از خارج از کانادا IMM1294B
هر متقاضی تحصیل در کانادا باید این فرم را تکمیل و ارائه نماید متقاضیان تحصیل ، همسر و فرزندان آنها می توانند از یک فرم IMM1294B استفاده کنند فرزندان زیر ۱۸ سال باید برای خود فرم جداگانه تکمیل و ارائه نمایند
2- فرم اطلاعات تکمیلی دانشجویی
3- فرم اطلاعات خانوادگی تکمیلی IMM5406E
کلیه متقاضیان ۱۸ سال به بالا لازم است هر یک این فرم را تکمیل کنند
4- عکس
دو قطعه عکس گذرنامه 6x4، با زمینه سفید برای هر متقاضی. عکس‌ها باید جدید باشند. عکس‌های روتوش شده که به متقاضی شباهتی ندارند پذیرفته نخواهند شد.
مدارک مربوط به تحصیل در کانادا:
فقط در صورتی که ، اصل مدارک به دستتان نرسیده ، می توانید در خواست خود را با کپی مدارک زیر آغاز کنید. اصل مدارک باید تا پیش از تصمیم نهایی در مورد پرونده به قسمت روادید تحویل شده باشد.
1-پذیرش
2- مدرک نشان دهنده بورسیه تحصیلی شما از دانشگاه یا موسسه آموزش عالی کانادا (اگر در مورد شما صدق می کند)
این نامه باید حاوی جزئیات حمایت مالی از شما باشد و/ یا مدرک نشان دهنده ی بورسیه ی تحصیلی از جانب دولت ایران ( اگر در مورد شما صدق می کند) دانشجویان بورسیه دولت ایران موظف به ارائه ی ضمانت نامه مالی از طرف وزارت خانه مربوطه می باشند.
مدارک متقاضی:
1 - گذرنامه :
اصل گذر نامه و کپی 10 صفحه ی اول گذرنامه ی هر متقاضی لطفا اطمینان حاصل کنید که گذر نامه ی شما جهت خروج از ایران دارای اعتبار کافی و لازم می باشد.
2 – مدارک نشان دهنده ی ویزا های قبلی و یا مسافرت در 10 سال گذشته
فتوکپی کلیه صفحات گذرنامه قبلی و فعلی که نشان دهنده روادید کشور های مختلف ، کلیه مهرهای .ورود و خروج از ایران و سایر کشور ها در 10 سال گذشته می باشد
3- مدارک نشان دهنده ی موقعیت خانوادگی
فتوکپی تمام صفحات شناسنامه برای هر متقاضی
4- مدارک مربوط به سابقه ی تحصیلی
اصل و فتوکپی آخرین مدرک تحصیلی و ریز نمرات از موسسه آموزشی مربوطه ، در صورتی که به تازگی از آن فارغ التحصیل شده اید. و یا هنوز فارغ التحصیل هستید. لطفا نامه ی مربوطه را از موسسه ی خود دریافت و ارائه نمایید
5- مدارک مربوط به سوابق کاری ( اگر در مورد شما صدق می کند)
نامه ی اشتغال به کار، نشانگر سمت و طول مدت استخدام می باشد.
6- مدارک نشان دهنده ی اشتغال به کار شما ، همسرتان و کسی که هزینه ی شما را می پردازد( اگر در مورد شما صدق می کند)
اصل نامه ی جدید اشتغال به کار ، نامه باید حاوی سمت ، حقوق و طول مدت استخدام و سایر جزییات باشد.
و یا مدارک نشان دهنده کسب شخصی شما همسرتان یا کسی که هزینه های شما پرداخت می کند ( اگر در مورد شما صدق می کند)
کپی جواز کار معتبر و نامه ی تائیده ی از صنف مربوطه ، آگهی در روزنامه ی رسمی ، لیست بیمه کارمندان و/ یا سایر مدارک کاری نشان دهنده ی سایر مدارک کاری دال بر درآمد حاصل باشد ، اصل گواهی بانکی برای همه /هر حساب بانکی که در زمان در خواست بیش ار یک ماه از تاریخ صدور آن نگذشته باشد .
ویامدارک نشان دهنده در آمد ناشی ار منابع دیگر برای شما همسرتان یا کسی که هزینه های شما پرداخت می کند ( اگر در مورد شما صدق می کند)
به عنوان مثال کپی مدارک دال بر دریافت مستمری بازنشستگی و/یا مدرکی نشان دهنده در آمد ناشی از اجاره ی املاک و /یا مدرک نشان دهنده ی درآمد نشان دهنده ی در آمد ناشی بهره حساب بانکی / یا برگه تایید شده توسط بانک نشان دهنده ی اوراق مشارکت و ...
7- مدارک نشان دهنده ی وضعیت مالی شما ، همسرتان و کسی که هزینه های شما را پرداخت می کند ( چنان چه در مورد شما صدق می کند)
اصل گواهی بانکی جدید که در زمان درخواست بیش از یک ماه از تاریخ آن نگذشته باشد ، ( برای همه /هر حساب بانکی جاری /پس انداز، سپرده ی کوتاه مدت یا بلند مدت ) . گواهی بانکی باید شامل نام شما /یا همسرتان /تاریخ افتتاح حساب ، مانده ی حساب ، تراز میانگین و /یا گردش حساب باشد.
8- مدارک نشان دهنده ی دارایی شما و همسرتان:
اگر شما یا همسرتان ملک یا املاکی دارید ، لطفا فهرستی از املاک خود را با جزییات آن در یک کاغذ جداگانه تهیه و ارائه کنید.
برای ارائه ی مدارک در صف مدارک قرار می گیرید. مدارک خود را در هیچ پاکت یا پوشه‌ای قرار ندهید. طبق دستور العمل سفارت مدارک باید به ترتیب از بالا مرتب باشند و منگنه نشده باشند، چون بعدا باید آنها را دربیاورید.
#ویزای_کانادا #ویزای_دانشجویی_کانادا #کانادا
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
نحوه‌ ارزشیابی مدارك‌ تحصیلی کانادا:
1-مدارك‌Certificate و Diploma و كليه‌ مدارك‌ دانشگاهي‌ (كادميك) 2 يا 3 سال‌ تحصيل‌ معادل‌ حداقل‌ 60 واحد به‌ شرط‌ تحصيل‌ پيوسته‌ و همگن‌ كه‌ منجر به‌ اخذ مدرك‌Bachelor نمي‌شود، بعد از ديپلم‌ دبيرستاني، "كارداني" ارزشيابي‌ مي‌شود.
2- مدارك‌Bachelor بعد از ديپلم‌ دبيرستان، "كارشناسي" ارزشيابي‌ مي‌شود.
3-مدارک Master با شرط‌ داشتن‌ كارشناسي، "كارشناسي‌ ارشد" ارزشيابي‌ مي‌شود.
4-مدارك‌Ph.D. با شرط‌ داشتن‌ كارشناسي‌ ارشد، "دكترا" ارزشيابي‌ مي‌شود.
#ویزای_کانادا #ویزای_تحصیلی_کانادا #ویزای_دانشجویی_کانادا #کانادا
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
دانشگاه‌هاي‌ كانادا در انتخاب‌ دانشجويان‌ کاملا اختیار دارند. شرط‌ ورود به‌ دانشگاه‌ها بر اساس‌ معدل‌ نمرات‌ سال‌ آخر دانش‌آموزان‌ در دبيرستان‌هاست. شرايط‌ پذيرش‌ در دانشگاه‌هاي‌ كانادا براي‌ دانشجويان‌ تمام‌ وقت‌ و نيمه‌ وقت‌ يكسان‌ است.در خصوص‌ پذيرش‌ دانشجو براي‌ تحصيلات‌ تكميلي، دانشگاه‌ها بر اساس‌ ضوابط‌ خود اقدام‌ به‌ اين‌ امر مي‌كنند. مراكز آموزش‌ عالي‌ در كانادا مستقل‌ هستند و مدارك‌ دانشگاهي‌ را خودشان‌ صادر مي‌كنند. اكثر دانشگاه‌ها در كانادا انگليسي‌ زبان‌ هستند، ولي‌ هفت دانشگاه‌ فرانسوي‌ زبان‌ و دو دانشگاه‌ دو زبانه‌ نيز وجود دارد.
تحصيل در کانادا
1-دوره‌هاي‌ هنري‌ و حرفه‌اي‌ براي‌ مدارك‌Certificate و Diploma از دوره‌هايي‌ هستند كه‌ پس‌ از يك‌ تا سه‌ سال‌ تحصيل‌ به‌ دليل‌ شرط‌ ورود آسان‌تر و نداشتن‌ معدل‌ بالا براي‌ ورود به‌ دانشگاه‌ها در كالج‌ها گذرانده‌ مي‌شود.
2-Bachelor شامل چهار سال‌ تحصيل‌ تمام‌ وقت‌ است؛ در بعضي‌ رشته‌ها مانند معماري‌ طول‌ اين‌ دوره‌ به‌ پنج‌ سال‌ نيز مي‌رسد در استان‌ اونتاريو به‌ دليل‌ طول‌ دوره‌ دبيرستان‌ كه‌ 13 سال‌ است، دوره‌هاي‌ سه‌ ساله‌ نيز وجود دارد.
3- Master برای ورود به‌ اين‌ دوره‌ داشتن‌ مدرك‌Bachelor با معدل‌ حداقل‌B ضروري‌ است. در صورتي‌ كه‌ دانشجو بخواهد در رشته‌اي‌ غير از رشته‌ قبلي‌اش‌ ادامه‌ تحصيل‌ دهد، بايد تعدادي‌ درس‌ اضافي‌ بگذراند. به‌ همين‌ دليل‌ طول‌ دوره‌هاي‌Master از يك‌ و نيم‌ تا سه‌ سال‌ متغير است. ضمناً‌ در اين‌ دوره‌ دانشجو مي‌تواند درس‌ با(Dissertation) پژوهش‌ را مدنظر قرار دهد يا بيشتر به‌ درس‌ پرداخته‌ و در نهايت‌ يك‌ يا دو كار علمي‌ كوچك‌ را پشت‌ سر گذارد.
4-Ph.D برای ورود به‌ اين‌ دوره‌ معدل‌ +B يا بالاتر در دوره‌Master مورد نياز است. علاوه‌ بر اين‌ دانشجو بايد توصيه‌هاي‌ كتبي‌ استادان‌ قبلي‌ داشته‌ باشد كه‌ توانايي‌ او را براي‌ پژوهش‌ نشان‌ دهد. براي‌ دوره‌Ph.D. در كانادا دانشجو بايد حداقل‌ سال‌هاي‌ تحصيلي‌ تمام‌ وقت، گذراندن‌ دروس‌ تعيين‌ شده، گذراندن‌ امتحان‌ جامع‌ (كتبي‌ يا شفاهي‌ يا هر دو( و نوشتن‌ و دفاع‌ شفاهي‌ از پايان‌ نامه‌ پژوهشي‌ را با موفقيت‌ بگذراند. طول‌ متوسط‌ دوره‌ دكترا در دانشگاه‌هاي‌ كانادا چهار سال‌ است.
در موارد خاصي‌ امكان‌ اخذ مدرك‌ Ph.D. بدون‌ دريافت‌Master و به‌ صورت‌ انتقال‌ از اين‌ مرحله‌ و تنها با داشتن‌Bachelor ميسر است.
اگر قصد ادامه تحصیل در رشته پزشکی را دارید باید بدانید که با مدرک پزشکی ایران تا قبل از امتحان دادن در بخش پزشکی کانادا و دریافت CMQ نمی توانید مشغول به کار شوید.
#
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
در این روش فرد مقیم کانادا (دارای کارت PR یا پاسپورت) یکی از افراد فامیل خود (همسر) را جهت ورود به کانادا و دریافت اقامت دائم کانادا اسپانسر (تحت پوشش خود) می کند.

شما که مقیم کانادا هستید می توانید همسر قانونی یا Common-Law Partner (شریک زندگی : کسی که شما با او ازدواج قانونی نکرده اید ولی بیش از یکسال با هم زیر یک سقف زندگی کرده اید و مانند همسر شما است.) خود را که خارج از کانادا است یا در داخل کانادا با ویزای معتبر (مانند: ویزای توریستی یا ویزای کار) می باشد را اسپانسر نمایید.

شما به عنوان اسپانسرکننده و همسرتان به عنوان اسپانسر شونده می بایست شرایط لازم برای مهاجرت خویشاوندی و اسپانسری را داشته باشید.

شما به عنوان اسپانسر کننده باید شرایط زیر را داشته باشید:

1- در هنگام ارسال مدارک باید شهروند قانونی (دارای پاسپورت کانادا) یا مقیم(دارای کارت PR کانادا) باشید.

2- سن شما بیش از 18 سال و بیشتر باشد
نکته اسپانسرشیپ کانادا:

1- از ابتدای 12اسفندماه 1390 (March 2
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزای توریستی کانادا ابتدا باید پرونده خود را برای سفارت کانادا با توجه به کشور محل اقامت خود ارسال کنید. پرونده شما باید کامل و بدون هیچ گونه نقصی باشد. با توجه به هر پرونده، شما نیاز به مدارک خاصی دارید که به آفیسر کانادایی که پرونده شما را در زمان کمی بررسی می کند، اطمینان دهید که بعد از سپری شدن مدت زمان ویزا به کشور خود بازمیگردید و قصد ماندن (به هر دلیلی) بیش از زمان مشخص شده در پاسپورت ، در کانادا را ندارید.

شما باید کلیه مدارک و هزینه های دولت کانادا و هزینه های انگشت نگاری را قبل از ارسال پرونده پرداخت نمایید. تمای این موارد توسط موسسه مهاجرتی گنجی انجام خواهد شد. مدارک شما باید اصل و در صورت لزوم و یا درخواست از سفارت کانادا قابل ارائه باشد. دریافت ویزای توریستی کانادا در بعضی موارد نیاز به مصاحبه دارد! لذا ارائه مدارک مستند بسیار مهم است. انجام انگشت نگاری برای افراد بین 14 تا 80 سال الزامی است. همچنین اگر شما در زمان درخواست ویزای توریستی قبلی نیز انگشت نگاری انجام داده اید،م ممکن است مجددا نیاز به انگشت نگاری و ثبت اطلاعات بایومتریک داشته باشد. این موارد به دلیل آن است که هنگام ورود به کانادا اطلاعات بایومتریک شما با اطلاعات ثبت شده در هنگام درخواست ویزا تطابق داده می شود تا هویت شما تایید گردد.

بعد از آن شما باید منتظر باشید تا در کمتر از 60 روز آینده جواب ویزای (قبول/ریجکت) خود را دریافت کنید.

در صورت قبولی ، سفارت پاسپورت شما را خواهد خواست. اینکار می تواند توسط خود شما یا فرد دیگری به نمایندگی شما (پیکاپ ویزا) انجام گیرد. معمولا در کمتر از دوهفته (بستگی به سفارت دارد) ویزای کانادا روی پاسپورت درج خواهد شد و به شما تحویل خواهند داد.

روی ویزای شما حداکثر مدت زمان اعتبار ویزای شما درج خواهد شد و نحوه ورود Single(فقط یکبار ورود) Multiple (مجوز چندین بار ورود) درج خواهد شد. هنگام ورود به اولین مرز کانادا مدت زمان مشخصی برای ترک خاک کانادا نیز روی پاسپورت شما درج خواهد شد که همیشه کمتر از شش ماه است.

اگر شما ریجکت شوید، نامه ای از سفارت برای شما با اعلام دلایل رد شدن پرونده شما ارسال می شود که میتوانید بلافاصله با برطرف نمودن موارد مشخص شده، مجددا اقدام کنید.انتخاب وکیل که سابقه زیادی در ویزا آفیس محل اقامت شما برای دریافت ویزای توریستی دارد، کمک شایانی در دریافت ویزا خواهد بود.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

انواع ویزای نیجریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی صابری سیرتوس
485,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
1,490,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
1,490,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی آرتنوس سفر
1,685,000
  • 7 8
  • آژانس مسافرتی آرتنوس سفر
1,980,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی صابری سیرتوس
660,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon