Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
ویزای کار دائم در برزیل برای افرادی که اقامت دائم برزیل را دارند به صورت مستقیم صادر می گردد به عنوان مثال این امر برای محققان حرفه ای و دانشمندان برای دوره فعالیت بیش از دوسال سرمایه‌گذاران ارائه مبلغ سرمایه گذاری آمریکا بیش از۵۰ هزار دلار برای افراد یا آمریکا ۲۰۰ هزار دلار برای شرکت ها و مدیر و مدیران انجام می گیرد.
در آخربهتر است بدانید از بهترین راه های مهاجرت به کشور های امریکا ی جنوبی اخذ ویزای کار در ان کشور است . ویزای کار در برزیل یکی از راه های مناسب برای مهاجرت به برزیل است زیرا برزیل کشوری در حال توسعه است و سعی دارد امروزه به استاندارد های جهانی نزدیک شود که این امر میتواند شما را به اهدافتان سریعتر نزدیک کند .

link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
معمولاً برای افرادی که جهت کار در برزیل به خاک برزیل آمده اند به خصوص کارمندان خارجی ابتدا اجازه کار موقت به مدت ۲ سال صادر خواهد شد که برای تمدید ویزای موقت کار دو ساله شما می توانید قبل از ۳۰ روز مانده به انقضای اجازه ی کاراقدام نمایید بعد از این دوره ۴ ساله شرکت شما می تواند برای اخذ ویزای کار دائم اقدام نمایندویزای کار در برزیل تنها برای افرادی ساده می‌شود که کارفرمایان آنها شرکتی را در برزیل ثبت کرده باشند.
#ویزای_کار #ویزای_کار_برزیل #ویزای_موقت_کار_برزیل #ویزای_برزیل
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
یکی از آسانترین روش های مهاجرت به کشورهای آمریکای جنوبی به خصوص برزیل به دست آوردن ویزای کار برزیل است.
راه های گوناگونی برای مهاجرت به کشور های خارجی وجود دارد ، راه هایی چون تحصیل ، کار و سرمایه گذارری و … که از بهترین طرق برای مهاجرت به کشورهایی مانند برزیل مهاجرت کاری میباشد زیراکه کشور برزیل در حال توسعه و پیشرفت است و میتوان اینده ی خوبی را در برزیل رقم زد . کار در برزیل شرایط و مدراک ویزای کار در برزیل را نیاز دارد شما با ارائه ی شرایط و مدارک ویزای کار در برزیل میتوانید سریعتر به هدفتان برسید . شرایط و مدارک ویزای کار در برزیل کاملا مختص ان کشور است و هر چه شرایط و مدارک ویزای کار در برزیل را درخواست نموده باشند شما باید ارائه دهید . شرایط و مدارک ویزای کار در برزیل از اصولی ترین و لازم ترین ویژگی های مهاجرت کاری به برزیل است پس در امر جمع اوری و ارائه مدارک ویزای کار در برزیل کوشا باشید.
ویزای کار در برزیل انواع مختلفی دارد و همه ی ویزاهای کار در برزیل به شرایط خاصی مرتبط می شود برای اخذ ویزای کار در برزیل و اقامت در برزیل و همچنین یک دستمزد خوب و کافی در برزیل گام اول توسط کارفرمای آینده شما باید صورت گیردبه این ترتیب که کارفرمای شما باید کلیه مدارک لازم و دیگر اسناد رسمی و مهم را به وزارت کار و استخدام برزیل ارسال نمایدپس از ارسال اسناد باید دید که آیا وزارت کار و استخدام برزیل برای شما ویزای کار اعمال کرده است یا خیرکه برای مطلع شدن از این موضوع باید به سفارت برزیل یا کنسولگری در کشور خود برویدپروسه درخواست ویزای کار در برزیل جهت پذیرش و اخذ ویزای کار در برزیل کارفرمای آینده شما مدارکی چون
cv
گواهینامه ها
مدارک و اسناد حاکی از آموزش و پرورش
سابقه کار
یک نسخه گواهی شده گذرنامه
را از شما درخواست می‌کنند و باید ارائه نماییدبسته به نوع ویزای کار مدارک مورد نیاز متفاوت است تمام اسناد و مدارک شما ارائه نموده اید توسط مقامات برزیلی باید تایید شود البته لازم به ذکر است که قبل از ارسال مدارک باید آنها را به زبان پرتغالی ترجمه نماید.
#ویزای_برزیل #ویزای_کار_برزیل #ویزای_کار
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزا توریستی برزیل دارای اعتبار 90 روزه می باشد و پس ار ورود به برزیل 15 روز اعتباردارد.
پروسه دریافت ویزا در سفارت برزیل حداقل 7 روز به طول می انجامد و این امکان وجود دارد که این مدت زمان بیشتر به طول بکشد.
انواع ویزا برزیل :
ویزا مسافرتی
ویزا کار
ویزا تحصیلی
#ویزای_برزیل #ویزای_توریستی_برزیل #ویزای_مسافرتی_برزیل #ویزای_کار_برزیل #ویزای_تحصیلی_برزیل
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی برزیل به شرح زیر است :
شناسنامه و کارت ملی و ترجمه رسمی آنها به انگلیسی.
پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
3 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید.
ارائه جواز کار و یا اشتغال به کار برای افراد شاغل و یا گواهی بازنشستگی جهت افراد بازنشسته و ترجمه رسمی به انگلیسی.
ارائه فرم تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر حساب بانکی.
ارائه بلیط رفت و برگشت هواپیما.
ارائه واچر هتل
#ویزای_برزیل #ویزای_توریستی_برزیل #ویزای_توریستی
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

انواع ویزای نیجریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
850,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
1,130,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
740,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی سیلان سیر
595,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
1,130,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
750,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon