Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری
مـــــــــنو
مدارکی که باید علاوه بر فرم تقاضای روادید به امور ویزای سفارت استرالیا تحویل دهید، شامل موارد زیر است. تمامی مدارک فارسی باید به ترجمه‌ی رسمی انگلیسی رسیده باشند و از هر کدام یک سری کپی در پرونده موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از تصمیم‌گیری در مورد صدور ویزا، به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت استرالیا باقی می‌ماند.

یک: شناسنامه ایرانی

دو: گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ درخواست سفر به استرالیا باشد. کپی را از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که قبلاً در آن‌ها مهر روادید خورده است، تهیه کنید.

سه: عکس رنگی ٦٭٤؛ یک قطعه برای هر کدام از متقاضیان.

چهار: کارت پایان‌خدمت یا معافیت از نظام وظیفه (برای متقاضیان مرد ١٨ تا ٥٠ ساله)

پنج: مدارک مالی مانند گردش حساب بانکی شش ماه اخیر که نشان‌دهنده‌ی توانایی مالی شما برای سفر به استرالیا خواهد بود.

شش: در صورت اشتغال: قرارداد کاری، آخرین فیش حقوق و نامه از کارفرما با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و برگه‌ی تائیدیه‌ی مرخصی.

هفت: در صورت کارفرما بودن: جواز کسب یا مجوزهای تاسیس شرکت، کارت بازرگانی و کلیه‌ی مدارکی که نشان‌گر وضعیت شغلی متقاضی باشد.

هشت: در صورت دانشجو یا محصل بودن: گواهی اشتغال به تحصیل.

نه: در صورتی که دعوت‌نامه دارید: نامه‌ی دعوت، مدارک تابعیت و آدرس کامل اقوام یا آشنایان ساکن استرالیا را ضمیمه‌ی مدارک کنید.

زمان رسیدگی به تقاضای روادید استرالیا متغیر است ولی اگر تمامی مدارک تکمیل شده باشد، عموماً تا یک ماه بعد مشخص شده که شما واجد دریافت ویزای استرالیا هستید و یا خیر.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزای توریستی استرالیا ویزای توریستی استرالیا به متقاضی آن اجازه می‌دهد برای مدت سه ماه به منظور گردش و تفریح، دیدار از بستگان و آشنایان و یا حتی گذراندن دوره‌ی تحصیلی کوتاه مدت، به استرالیا سفر کند.
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزای آن کشور است. فرم موردنظر را می‌توانید از وب‌سایت امور کنسولی استرالیا و همین‌طور از بخش روادید سفارت استرالیا در تهران تهیه کنید؛ فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از مسافران به صورت جداگانه تکمیل گردد. برای درخواست روادید استرالیا حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

نکاتی درباره ویزا ترکمنستان

انواع ویزاهای کشور ترکمنستان

انواع ویزاهای کشور ترکمنستان

مدارک لازم ویزای ترکمنستان

شرایط اخذ ویزای ونزوئلا

شرایط اخذ ویزای اکوادور

مدارک لازم ویزای اروگوئه

نکاتی در مورد ویزا های کشور آرژانتین

مدارک لازم ویزای توریستی آرژانتین

مدارک لازم ویزای توریستی کوبا

نکاتی در مورد ویزا کوبا

شرایط اخذ ویزای کاستاریکا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای بازرگانی کلمبیا

مدارک لازم ویزای کاری کلمبیا

مدارک لازم ویزای توریستی کلمبیا

شرایط اخذ ویزای مکزیک

مدارک لازم ویزای تحصیلی و توریستی شیلی

سفارت خانه های شیلی

شرایط اخذ ویزای شیلی

ویزای کار دائم برزیل

  • 6 7
  • آژانس مسافرتی آرتنوس سفر
1,840,000
  • 5 6
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
1,350,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
890,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی فارا گشت
950,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
980,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
770,000
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon