Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
مدارکی که باید علاوه بر فرم تقاضای روادید به امور ویزای سفارت استرالیا تحویل دهید، شامل موارد زیر است. تمامی مدارک فارسی باید به ترجمه‌ی رسمی انگلیسی رسیده باشند و از هر کدام یک سری کپی در پرونده موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از تصمیم‌گیری در مورد صدور ویزا، به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت استرالیا باقی می‌ماند.

یک: شناسنامه ایرانی

دو: گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ درخواست سفر به استرالیا باشد. کپی را از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که قبلاً در آن‌ها مهر روادید خورده است، تهیه کنید.

سه: عکس رنگی ٦٭٤؛ یک قطعه برای هر کدام از متقاضیان.

چهار: کارت پایان‌خدمت یا معافیت از نظام وظیفه (برای متقاضیان مرد ١٨ تا ٥٠ ساله)

پنج: مدارک مالی مانند گردش حساب بانکی شش ماه اخیر که نشان‌دهنده‌ی توانایی مالی شما برای سفر به استرالیا خواهد بود.

شش: در صورت اشتغال: قرارداد کاری، آخرین فیش حقوق و نامه از کارفرما با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و برگه‌ی تائیدیه‌ی مرخصی.

هفت: در صورت کارفرما بودن: جواز کسب یا مجوزهای تاسیس شرکت، کارت بازرگانی و کلیه‌ی مدارکی که نشان‌گر وضعیت شغلی متقاضی باشد.

هشت: در صورت دانشجو یا محصل بودن: گواهی اشتغال به تحصیل.

نه: در صورتی که دعوت‌نامه دارید: نامه‌ی دعوت، مدارک تابعیت و آدرس کامل اقوام یا آشنایان ساکن استرالیا را ضمیمه‌ی مدارک کنید.

زمان رسیدگی به تقاضای روادید استرالیا متغیر است ولی اگر تمامی مدارک تکمیل شده باشد، عموماً تا یک ماه بعد مشخص شده که شما واجد دریافت ویزای استرالیا هستید و یا خیر.
link می پسندم 1
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزای توریستی استرالیا ویزای توریستی استرالیا به متقاضی آن اجازه می‌دهد برای مدت سه ماه به منظور گردش و تفریح، دیدار از بستگان و آشنایان و یا حتی گذراندن دوره‌ی تحصیلی کوتاه مدت، به استرالیا سفر کند.
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزای آن کشور است. فرم موردنظر را می‌توانید از وب‌سایت امور کنسولی استرالیا و همین‌طور از بخش روادید سفارت استرالیا در تهران تهیه کنید؛ فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از مسافران به صورت جداگانه تکمیل گردد. برای درخواست روادید استرالیا حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد.
link می پسندم 1
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

انواع ویزای نیجریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 1 2
  • آژانس مسافرتی سیلان سیر
200,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
470,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
450,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
510,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
380,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
350,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon