Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
اصل گذرنامه
یک نسخه کپی از صفحه اصلی گذرنامه
یک قطعه عکس ۳*۴ رنگی زمینه سفید
فرم ویزای تکمیل شده (فرم خام توسط سفارت تحویل شما میگردد)

ویزای صادر شده بعد از سه روز کاری تحویل شما میگردد.

لازم به ذکر است که معمولا در ایام عادی(به غیر از اسفند ماه) سفارت ارمنستان خلوت بوده و تحویل و دریافت مدارک در سریعترین زمان ممکن انجام میگیرد.

link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
روند صدور ویزا در مرز ارمنستان با توجه به تعداد مسافرین متغیر است. اگر با اتوبوس به ارمنستان سفر نموده اید میبایست تا صدور ویزا برای آخرین نفر از همسفران منتظر بمانید که اندکی طولانی است. اما اگر به تنهایی سفر کرده یا با خودروی شخصی مسافرت می نمایید این روند اندکی کوتاه تراست. اگر به تنهایی و بدون خودروی شخصی مسافرت نموده اید پس از صدور ویزا ارمنستان می توانید اندکی دورتر از ساختمانهای گمرک و مرزبانی با خودروهای مسافر بر به سوی ایروان حرکت نمایید که با توجه به حضور در کشوری خارجی و عدم آشنایی با مسیر، احتیاط در استفاده از این روش و انتخاب خودروی مسافربر ضروری است.

ضمنا در صورتی که با خودروی شخصی سفر می نمایید می بایست علاوه بر هزینه صدور ویزای ارمنستان هزینه های دیگری نیز بابت بیمه و عوارض ورود به کشور ارمنستان و .. نیز پرداخت نمایید.
لازم به ذکر است که امکان دریافت ویزا در فرودگاه ایروان برای اتباع ایران فراهم می باشد که هزینه ای معادل هزینه دریافت ویزا از سفارت ارمنستان در تهران را داراست.

به طور کلی بهترین روش اخذ ویزا بسته به موقعیت و شرایط شما متغیر است اما توصیه کلی ما این است که در ایام شلوغ ( مانند عید نوروز) جهت پیشگیری از اتلاف وقت طولانی در مرز یا فرودگاه پیشاپیش ویزای خود را از سفارت ارمنستان تهیه فرمایید. ضمنا به خاطر داشته باشید که جهت دریافت ویزا از طریق سفارت، علاوه بر مدارک شناسایی به همراه داشتن دو قطعه عکس نیز الزامی است.

برای دریافت ویزای ارمنستان از سفارت ارمنستان در تهران باید به آدرس ذیل مراجعه نمائید

تهران، خیابان انقلاب، خیابان رازی، خیابان شهریار، پلاک ۱

زمان مراجعه به سفارت:
یکشنبه تا پنجشنبه هر هفته (جمعه و شنبه سفارت تعطیل است)
ساعت ۹:۰۰ صبح لغایت ۱۲:۰۰ ظهر
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

شرایط دریافت ویزای موزامبیک

دریافت ویزای تانزانیا

شرایط دریافت ویزای اوگاندا

مدارک مورد نیاز ویزای موریس

شرایط دریافت ویزای موریس

مدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه

انواع ویزای کشور زیمباوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

نکاتی در مورد ویزا کشور زیمبایوه

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

شرایط دریافت ویزای کشور گامبیا

مدارک مورد نیاز نیچریه

مدارک مورد نیاز نیچریه

انواع ویزای نیجریه

درباره این کانال
کلید واژه ها
تبلیغات تور
  • 5 6
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
6,750,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
835,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی نیلوفرانه گشت
1,190,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی نیلوفرانه گشت
380,000
  • 7 8
  • آژانس مسافرتی نیلوفرانه گشت
1,890,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی نیلوفرانه گشت
2,290,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon