Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری
مـــــــــنو
هنگام در خواست ویزا کشور آرژانیتن شما می توانید در خواست ویزا 1 یا چند بار ورود را بدهید .
امکان تمدید ویزا توریسیتی در کشور آرژانتین وجود ندارد .

انواع ویزا آرژانتین :
ویزا گردشگری
ویزا تحصیلی

link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک لازم ویزای توریستی آرژانتین بخ سرح زیر است :

1-اصل پاسپورت امضا شده توسط صاحب پاسپورت
در صورتی که قبلا به کشور سفر کرده اید و در پاسپورت های قدیمی خود ویزا دارید از آنها کپی تهیه فرمائید
2- 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید
3- شناسنامه و کارت ملی
4- فرم تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده با موجودی حداقل 20 میلیون تومانی
5-گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب یا ثبت شرکت و یا گواهی اشتغال به تحصیل
6-جهت ویزا تحصیلی فرم ریز نمرات تحصیلی و فرم دعوت نامه تحصیلی از دانشگاه آرژانتین و آخرین مدرک تحصیلی
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک لازم ویزای تجاری و دانشجویی تاجیکستان

نکاتی در مورد ویزای تاجیکستان

مدارک لازم ویزای توریستی تاجیکستان

مدارک لازم ویزای کره شمالی

نکاتی در مورد ویزای کره شمالی

نکاتی در مورد ویزای قرقیزستان

انواع ویزای قرقیزستان

مدارک لازم ویزای قرقیزستان

قیمت انواع ویزا های کشور قزاقستان

نکاتی در مورد ویزا قزاقستان

انواع ویزای قزاقستان

مدارک لازم ویزای قزاقستان

نکاتی درباره ویزا ترکمنستان

انواع ویزاهای کشور ترکمنستان

انواع ویزاهای کشور ترکمنستان

مدارک لازم ویزای ترکمنستان

شرایط اخذ ویزای ونزوئلا

شرایط اخذ ویزای اکوادور

مدارک لازم ویزای اروگوئه

نکاتی در مورد ویزا های کشور آرژانتین

درباره این کانال
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
780,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی صابری سیرتوس
415,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
1,150,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی آرتنوس سفر
1,840,000
  • 5 6
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
1,350,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
890,000
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon