Icon
visa
visa
visa
  • شرایط و مدارک اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری
مـــــــــنو
اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام پاسپورت های قبلی

اصل دعوتنامه ممهور به مهر دفتر ثبت، فرم I-134، یا رزرواسیون هتل

ترجمه شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج یا طلاق به همراه اصل مدارک

مدارک شغلی شامل گواهی اشتغال به کار، ترجمه روزنامه رسمی، آخرین آگهی
تغییرات و تصمیمات، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، فیش حقوقی، پروانه مطب
یا نظام مهندسی، جواز کسب، پروانه بهره وری، کارت پرسنلی یا بازرگانی، گواهی شوارای اصناف و...

ترجمه سوابق بیمه

ترجمه سند ملکی به همراه اصل سند، مدارک مرتبط با خرید سهام در بازار بورس،
خرید اوراق مشارکت و هر سرمایه گذاری مالی دیگر

نامه تمکن به انگلیسی Bank Statement

پرینت شش ماهه حساب بانکی به لاتین

ترجمه و اصل کارت پایان خدمت یا معافعیت

دو عدد عکس 5*5 رنگی زمینه سفید

برگه تاییدیه اپلیکیشن فرم DS-160 Confirmation Page

برگه تاییدیه قرار ملاقات Appointment Confirmation

مخصوص متقاضیان F1: فرم I-20، مدارک تحصیلی، SEVIS Fee payment Confirmation

مخصوص متقاضیان J1: فرم DS-2019، پذیرش و SEVIS Fee payment Confirmation
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
رخواست ویزای اسپانسر شیپ همسر K3 برای مهاجرت به آمریکا یکی از دو روش موجود برای شهروندان آمریکایی است تا بتوانند همسر خود را برای زندگی و کار به آمریکا بیاورند. هر دو راه به کارت اقامت دائم آمریکا منجر می شود و به صورت قانونی مقیم آمریکا می شوید، یا کارت گرین کارت که مشهور است، به صورت خاص برای ازدواج شهروندان آمریکایی طراحی شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد گرین کارت ازدواجی، که روش دوم مهاجرت همسر به آمریکا است، لطفا قسمت ویزای آمریکا را در وب سایت ما ببینید.
ویزای اسپانسرشیپ همسر آمریکا K3
مزایا

مهاجرینی که از این طریق اقدام می کنند، به عنوان مقیم دائمی در نظر گرفته می شوند، و این کار منجر به بهره مندی از مزایای گرین کارت آمریکا برای متقاضیان موفق خواهد شد، اگر مدارک کافی تهیه گردد. کسانی که شروع به اینکار می نمایند، اجازه دریافت کار و زندگی و داشتن شغل در امریکا بدون هیچ محدودیتی که دیگر افراد غیرمقیم دارند را بدست می آورند. همچنین، در بخش مهاجرت فامیلی، داشتن هیچگونه پیشنهاد شغلی برای این افراد لازم نیست. این ویزای فامیلی کاملا براساس ارتباط با شهروند آمریکایی که اسپانسر شده بستگی دارد و به داشتن پیشنهاد شغلی مربوط نمی شود.
شرایط لازم

مراحل ارسال درخواست برای ویزای ازدواج امریکا UK3 در خارج از امریکا انجام می شود، اما در آمریکا تکمیل می شود.مدارک در کشور محل اقاما اسپانسر شونده پر می شود و باید موارد زیر رعایت شود:

– زوج باید بصورت قانونی ازدواج کرده باشند و بتوانند مدرک آنرا نشان دهند. کسانی که به صورت قانونی ازدواج نکرده اند نمی توانند در این گروه پذیرش شوند.

– زوج اسپانسر باید بالای 18سال سن داشته باشند تا بتوانند قانونا فرم استشهاد و حمایت را امضا نمایند.

– همچنین، بعضی مدارک مانند: پاسپورت متقاضی، تست مدیکال و عدم سوء پیشینه پلیس، اثبات اقامت اسپانسر، سند ازدواج و در صورت لزوم مدرک اتمام تعهد در ازدواج قبلی یا طلاق باید باشد.

هنگامیکه ویزای K3 توسط سفارت آمریکا صادر شد و متقاضی وارد امریکا شد، آنها می توانند برای دریافت کارت گرین کارت و اجازه کارت اقدام کنند. ازدواج های زیر 2 سال باید تعهد توافق اولیه را ایجاد کنند. گرین کارت امریکا به صورت دوساله اعتبار دارد.و اگر بعد از دو سال هنوز با هم مزدوج بودند، هر دونفر 90 روز قبل از پایان این دو سال می بایست برای برداشتن این شرط تقاضا بدهند.
وابستگان و فرزندان

ویزای K3 برای اقامت دائمی در آمریکا طراحی شده است، به متقاضی شهروند امریکا اجازه می دهد تا با همسر خود در آمریکا زندگی کند. ویزای K3 راهی برای اقامت دائم است، همچنین برای وابستگان اسپانسر شده نیز هست، و نیازهای فرزندان همسر مهاجر را نیز شامل می شود. فرزندان همسر مهاجر نیز از طریق ویزای K4 میتوانند به آمریکا مهاجرت کنند. یک ویزای غیر مهاجرتی تا زمان اتمام مراحل مهاجرتی فرد اسپانسر شونده برای این افراد طراحی شده است. برای تقاضای ویزای K4، باید متقاضی باید فرزند فرد دارای ویزای K3 باشد.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام پاسپورت های قبلی

اصل دعوتنامه ممهور به مهر دفتر ثبت، فرم I-134، یا رزرواسیون هتل

ترجمه شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج یا طلاق به همراه اصل مدارک

مدارک شغلی شامل گواهی اشتغال به کار، ترجمه روزنامه رسمی، آخرین آگهی
تغییرات و تصمیمات، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، فیش حقوقی، پروانه مطب
یا نظام مهندسی، جواز کسب، پروانه بهره وری، کارت پرسنلی یا بازرگانی، گواهی شوارای اصناف و...

ترجمه سوابق بیمه

ترجمه سند ملکی به همراه اصل سند، مدارک مرتبط با خرید سهام در بازار بورس،
خرید اوراق مشارکت و هر سرمایه گذاری مالی دیگر

نامه تمکن به انگلیسی Bank Statement

پرینت شش ماهه حساب بانکی به لاتین

ترجمه و اصل کارت پایان خدمت یا معافعیت

دو عدد عکس 5*5 رنگی زمینه سفید
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ه منظور امکان ورود موقت افراد خارجی برای بازدید و انجام امور تجاری می باشد. که مدت زمان ویزایی که برای درخواست کنندگان صادر می شود حداکثر ۶ ماه می باشد. ویزای B1 ، ویزای کار نیست، یعنی فرد درخواست کننده با داشتن این ویزا امکان کار کردن در آمریکا را ندارد. اما این امکان فراهم است که برای یکی از دلایل زیر که اشاره می کنیم در آمریکا حضور داشته باشد:

فرد متقاضی، قصد کار کردن در یکی از کمپانی های آمریکا را دارد و برای مشاوره به آمریکا می رود.
متقاضی از طرف یک شرکت خاصی به آمریکا می آید، تا موقتا در جلسه، کنفرانس، مشاوره و … شرکت کند.
فرد متقاضی برای تحقیقات راجع به تجارت به آمریکا سفر کند.
فرد درخواست کننده قصد سرمایه گذاری در آمریکا را داشته و می خواهد حساب باز کرده و یا دفتری اجاره کند.
و دسته آخر ورزشکارانی هستند که حقوقی دریافت نمی کنند و از طریق ویزای B1 برای بازدید تجاری وارد آمریکا می شوند.

نکته مهمی که در خصوص ویزای B1 یا همان ویزای بازدید تجاری وجود دارد، بحث همراه بردن خانواده است، که ویزای B1 فقط به خود فرد متقاضی داده می شود و خانواده وی امکان همراهی فرد را ندارند.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مهاجرت و زندگی دائم در آمریکا تصمیم مهم و پیچیده ای است.بطور کلی،برای درخواست ویزای مهاجرتی،یک شهروند خارجی میبایست توسط خویشاوندانش که شهروند آمریکایی هستند یا افرادی که اقامت دائم دارند یا فردی که در آینده کارفرمای وی است حمایت شود.بنابراین اولین قدم پر کردن فرم درخواست شهروندی آمریکا و سازمانهای مهاجرتی میباشد.
مهاجرت به آمریکا از روش کار یا همان EB3

روش مهاجرتی EB-3 یکی از روش های قانونی و ساده ترین روش اخذ گرین کارت و مهاجرت به آمریکا می باشد. شما می توانید با اقدام از روش EB3 اقامت دایم آمریکا را برای همه اعضای خانوادتان (همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال) کسب نمایید.

از دیگر شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق افراد غیر متخصص یا همان EB3 به شرح زیر می باشد:

سلامت جسمانی متقاضی
عدم داشتن سوء پیشینه
پس از قبولی پرونده مهاجرت به آمریکا از طریق EB3، برای متقاضی اصلی و تمام اعضای خانواده (همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال) ویزای اقامت دائم آمریکا صادر خواهد شد و پس از ورود به آمریکا به تمام اعضای خانواده گرین کارت آمریکا اعطاء میشود.
از دیگر ویژگی های این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد:
بدون شرط سنی
عدم نیاز به مدرک زبان
عدم نیاز به مدرک تحصیلی
عدم نیاز به سابقه کار و سرمایه
داشتن شغل در بدو ورود به آمریکا
اخذ اقامت آمریکا در زمانی نسبتا کوتاه
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام پاسپورت های قبلی

اصل دعوتنامه ممهور به مهر دفتر ثبت، فرم I-134، یا رزرواسیون هتل

ترجمه شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج یا طلاق به همراه اصل مدارک

مدارک شغلی شامل گواهی اشتغال به کار، ترجمه روزنامه رسمی، آخرین آگهی
تغییرات و تصمیمات، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، فیش حقوقی، پروانه مطب
یا نظام مهندسی، جواز کسب، پروانه بهره وری، کارت پرسنلی یا بازرگانی، گواهی شوارای اصناف و...

ترجمه سوابق بیمه

ترجمه سند ملکی به همراه اصل سند، مدارک مرتبط با خرید سهام در بازار بورس،
خرید اوراق مشارکت و هر سرمایه گذاری مالی دیگر

نامه تمکن به انگلیسی Bank Statement

پرینت شش ماهه حساب بانکی به لاتین

ترجمه و اصل کارت پایان خدمت یا معافعیت

دو عدد عکس 5*5 رنگی زمینه سفید

برگه تاییدیه اپلیکیشن فرم DS-160 Confirmation Page

برگه تاییدیه قرار ملاقات Appointment Confirmation

مخصوص متقاضیان F1: فرم I-20، مدارک تحصیلی، SEVIS Fee payment Confirmation

مخصوص متقاضیان J1: فرم DS-2019، پذیرش و SEVIS Fee payment Confirmation
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزای-نامزدی-آمریکا-k1
درخواست ویزای نامزدی آمریکا به یک شهروند امریکایی اجازه میدهد تا نامزد خارجی اش را به آمریکا آورده تا در این کشور با هم ازدواج نمایند.
پس از ازدواج فرد میتواند درخواست کارت پی آر یا گرین کارت نماید تا بتواند در آمریکا کار و زندگی کند.این ویزا خاص افرادی است که قصدشان از مهاجرت به آمریکا ازدواج میباشد
مزایا
دارنده ویزای نامزدی آمریکا میتواند در آینده اقامت دائمی قانونی داشته و بعنوان مثال از مزایای گرین کارت آمریکا در صورت واجد شرایط بودن بهره مند شود.دارنده ویزای نامزدی آمریکا میتواند در آینده در این کشور بدنبال کار باشد بدون هیچ محدودیت زمانی که برای سایر افراد غیر مهاجر وجود دارد.افرادی که در این کلاس قرار میگیرند لازم نیست قبل از ورود پیشنهاد قبلی برای کار را داشته باشند
ویزای نامزدی آمریکا K1
قوانین
ویزای نامزدی آمریکا مخصوص افرادی است که قصد ازدواج در آمریکا را داشته باشندو در نتیجه باید متقاضیان واجد این شرط باشند،در غیر اینصورت این حق به آنها داده نمیشود.دو طرف حد اکثر تا 90 روز پس از ورود متقاضی ویزا باید باهم در آمریکا ازدواج کنند و این ویزا به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.اگر چنانچه ازدواجی صورت نگیرد فرد متقاضی بایستی از آمریکا خارج شده و ضمانتی بنا به صدور مجدد این ویزا در آینده وجود ندارد.
جهت کسب این کلاس از ویزا دو طرف باید شرایط زیر را دارا باشند:
هر دو طرف در تصمیم گیری به ازدواج کاملا آزاد باشند.
در دو سال گذشته دو طرف حد اقل یکبار همدیگر را ملاقات کرده باشند.
برای اثبات این موضوع باید هرگونه عکس و یا بلیط هواپیما و مدارکی برای اثبات مورد نیاز است.پس از اثبات نامزدی در USCIS نامزد ویزای K-1 را از سفارت خارجه آمریکا دریافت خواهد کرد.
اشتغال در ایالات متحده آمریکا
ویزای نامزدی آمریکا به تنهایی اجازه کار در آمریکا را تضمین نمیکند.در خواست این ویزاها تنها برای افرادی قرار داده شده است که تمایل به ازدواج در آینده نزدیک را دارند.اگرچه به محض ازدواج میتوانید برای AOS به منظور دریافت اقامت دائمی و برایEAD به منظور اشتغال اقدام نمایید.درخواست اشتغال یا EAD ممکن است به محض ورود انجام شود هرچند در مدت 90 روز مهلت ازدواج ممکن است به آن رسیدگی نشود.چون EAD جدیدی هنگام درخواست AOS لازم میباشد بهتر است تا ازدواج دست نگه دارید.
مهاجرت افراد وابسته
ویزای نامزدی آمریکا شرایطی را برای فرزندان مجرد زیر 21 سال فراهم میکند تا بهمراه فرد متقاضی به آمریکا مهاجرت نمایند.در این صورت آنها مشمول فرم درخواست شده و ویزای K-2 به آنها تعلق میگیرد.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
گذرنامه ای که از زمانی که شما قصد ورود به ایالات متحده آمریکا را دارید، حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد.
یک کپی از گذرنامه – صفحه حاوی عکس و صفحات حاوی اصلاحات و تغییرات.
فرم های درخواست روادید که کاملاً تکمیل شده و امضاء شده باشند. این فرم ها باید توسط خود متقاضی و در صورتی که توسط شخص دیگری تکمیل شده اند، توسط همان شخص، امضاء شده باشند. تمامی افراد باید یک فرم الکترونیکی درخواست روادید DS-156 را همراه خود داشته باشند.
متقاضیانی که سن آن ها بیش از 16 سال می باشد، باید فرم DS-157 را نیز همراه داشته باشند.
یک قطعه عکس که دارای شرایط ذکرشده در فرم درخواست روادید باشد.
رسید پرداخت 485 درهم به صورت غیر قابل بازپرداخت جهت هزینه های درخواست روادید برای هر متقاضی در یکی از شعب قابل تایید بانک ملی ابوظبی.
مدارک تاییدی: جهت صدور بیشتر انواع روادیدهای غیرمهاجرتی.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
سفارت ایالات متحده آمریکا با تمامی کسانی که خواهان سفر به ایالات متحده آمریکا از طریق دریافت روادیدهای غیرمهاجرتی می باشند، مصاحبه می نماید. کلیه متقاضیان باید نسبت به تعیین وقت مصاحبه اقدام نمایند.

روند صدور روادید

صدور روادید معمولاً 2 تا 3 روز به طول می انجامد. با این حال، در برخی مواقع صدور روادید نیازمند انجام امور اداری اضافه ای می باشد که ممکن است بین یک تا شش هفته به درازا بکشد. در هنگام مصاحبه، مدت زمان تقریبی صدور روادید به شما اعلام خواهد شد.

تمامی متقاضیانی که بیش از 14 سال سن دارند، باید به طور جداگانه در یک مصاحبه شرکت نمایند. متقاضیان تنها پس از آن که فرم الکترونیکی درخواست روادیأ DS-156 را تکمیل و چاپ نموده باشند، می توانند نسبت به تعیین وقت مصاحبه به صورت اینترنتی اقدام نمایند. شما با مراجعه به سایت اینترنتی در 24 ساعت و طی تمامی روزهای هفته، می توانید فرم الکترونیکی را تکمیل نموده و نسبت به تعیین وقت مصاحبه اقدام نمایید. پرسنل کنسولگری نمی توانند نسبت به تعیین و یا تایید وقت مصاحبه شما اقدام نمایند.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک مورد نیاز ویزای توریستی آمریکا به شرح زیر است:

۱- ارائه متنی در برگیرنده، هدف و قصد سفر به آمریکا، هدف می بایستی شامل یکی از موضوعات زیر می باشد:

دیدار از اقوام و بستگان

معالجه پزشکی و درمان

بازدید و شرکت در جلسات اداری بازرگانی،سرمایه گذاری و مذاکرات تجاری یا مصاحبه کاری

شرکت در همایش ها و سمینارهای علمی مرتبط

شرکت در برنامه های مرتبط با اهداف بشر دوستانه و حقوق بشر در آمریکا

۲- ارائه برنامه زمان بندی، کاری و یا تفریحی مرتبط با سفر

۳- ارائه اصل گذرنامه و کپی از صفحه اول و صفحاتی که دارای مهر ویزاهای قبلی آمریکا یا کشورهای دیگر باشد (درصورت وجود) و کپی صفحاتی که مطالب مهمی در آن درج شده باشد و صفحاتی که مهر ورود و خروج به کشور محل اقامت و کشور دیگر در آن مندرج می باشد.

۴- ارائه مدارک مالی، شخص ضامن و حمایت کننده مالی در صورت وجود

۵- ارائه حساب و موجودی بانکی و مدارک نشان دهنده دریافت حقوق ماهیانه در صورت اشتغال متقاضی و یا دریافت حقوق بازنشستگی

۶- ارائه مدرک مالی اثبات کننده میزان درآمد سالیانه و درآمد سال گذشته در کشور محل اقامت

۷- ارائه کلیه وابستگی هایی که نشان دهنده بازگشت متقاضی به کشور محل اقامت خود می باشد.

وابستگی شغلی و کسب و کار نشان دهنده وابسته بودن به شرکت یا سازمانی در کشور محل اقامت

مرخصی، مدارک استخدام، شرح وظایف و یا وابستگی های به کسب و کار شخصی و ارائه مدارک ثبت شرکت، تعداد کارمندان، مدارک مالیاتی و….

وابستگی خانوادگی و عاطفی شامل همسر، فرزند،والدین

وابستگی های مالی شامل اسناد ملک مسکونی یا تجاری و کلیه دارایی های ملکی

وابستگی های تحصیلی، در خصوص افرادی که در کشور محل اقامت خود در حال تحصیل می باشند

وابستگی های خاص مذهبی و اعتقادی به کشور محل اقامت

وابستگی های فرهنگی و اجتماعی مانند وابسته بودن به یک گروه خاص فرهنگی و یا اجتماعی

۸- ارائه بلیط رفت و برگشت به آمریکا در صورت وجود
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
این ویزا شامل کسانی می شود که قصد ورود به آمریکا برای یکی از مسائل زیر را دارند:
مسائل پزشکی، قصد دیدار خانواده، جهت شرکت در کنفرانس ها و در آخر توریستی.
ویزای B2، شامل حق کار نمی شود یعنی شما اجازه کار در طی این مدت را ندارید. برای گرفتن این ویزا بسیار اهمیت دارد که شما مدارکی را ارائه دهید که نشان دهد شما وابستگی به کشور خود را دارید و قصد ماندن در آمریکا را نداشته و قصد برگشت به کشور خود را دارید به طور مثال مدارکی که برای این تعلق به کشور وجود دارد مثل: مدارکی دال بر اینکه شما قصد عدم از دست دادن ملیت خود را ندارید، مدارک تامین نیازهای مالی شما طی دوره ای که در آمریکا حضور دارید، مدارک دارایی های ملکی، استخدام بودن در شرکت یا ارگانی در کشور خود که نشان دهد فرد به کارش وابسته است و بعد از اتمام زمان حضور در آمریکا به کشورش باز می گردد.
link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن

مطالب مرتبط

مدارک لازم ویزای تجاری و دانشجویی تاجیکستان

نکاتی در مورد ویزای تاجیکستان

مدارک لازم ویزای توریستی تاجیکستان

مدارک لازم ویزای کره شمالی

نکاتی در مورد ویزای کره شمالی

نکاتی در مورد ویزای قرقیزستان

انواع ویزای قرقیزستان

مدارک لازم ویزای قرقیزستان

قیمت انواع ویزا های کشور قزاقستان

نکاتی در مورد ویزا قزاقستان

انواع ویزای قزاقستان

مدارک لازم ویزای قزاقستان

نکاتی درباره ویزا ترکمنستان

انواع ویزاهای کشور ترکمنستان

انواع ویزاهای کشور ترکمنستان

مدارک لازم ویزای ترکمنستان

شرایط اخذ ویزای ونزوئلا

شرایط اخذ ویزای اکوادور

مدارک لازم ویزای اروگوئه

نکاتی در مورد ویزا های کشور آرژانتین

درباره این کانال
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
780,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی صابری سیرتوس
415,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
1,150,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی آرتنوس سفر
1,840,000
  • 5 6
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
1,350,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
890,000
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon