Icon
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
درباره این کانال
کلید واژه ها
اگر در ایران و یا در ھر جای دیگری از دنیا زندگی می کنید و دارای تحصیلات عالیه (کارشناسی-کارشناسی ارشد و یا دکترا) ھستید و از طرفی قصد مھاجرت به یکی از کشورھای اروپایی برای کار و زندگی و سپس دریافت اقامت اتحادیه اروپا را دارید، طرح گرین کارت می تواند یکی از بھترین گزینه ھا برای شما GreenCard Scheme یا ھمان کارت سبز دانمارک باشد.شما می توانید از ھر کجای دنیا که باشید با تھیه و ارسال مدارک موردنیاز در صورت کسب حد نصاب امتیاز ( ۱۰۰ امتیاز) درظرف چند ماه به یکی از مرفه ترین کشورھای حوزه اسکاندیناوی و اروپا قدم بگذارید.
ویزا یا اجازه اقامت کارت سبز دانمارک یک اجازه اقامت کاری حداکثر ۳ ساله است و به شما این امکان را می دھد که در این مدت در کشور دانمارک به دنبال کار بگردید.پس از یافتن کار این امکان
را خواھید داشت که آن را تمدید کنید و پس از گذشت چھارسال متوالی برای دریافت اقامت دائمی دانمارک ھم اقدام کنید.از زمان اجرای این طرح چند سالیست که می گذرد.
در ادامه بصورت گام به گام تمامی مراحل و شرایط اقدام جھت دریافت ویزای گرین کارت دانمارک را توضیح می دھیم.
شرایط کامل امتیاز بندی
حد نصاب امتیاز برای اقدام جھت کارت سبز دانمارک ۱۰۰ امتیاز است که شامل امتیاز برای سن،سطح تحصیلات،سطح زبان،سوابق کاری،سازگاری با محیط و سن می شود.
شما می توانید حداکثر ۱۵ امتیاز از بخش سنی دریافت کنید:
Age -1 سن
۳۴ سال و کمتر : ۱۵ امتیاز
۳۵ تا ۴۰ سال : ۱۰ امتیاز
حداقل سطح تحصیلی لازم لیسانس یا کارشناسی :
Educational Level -2 سطح تحصیلات ست.مدرک تحصیلی شما باید حداقل معادل مدرک لیسانس دانمارکی ارزشیابی شود.در غیراینصورت، حد نصاب امتیاز لازم را نمی توانید بدست آورید. حداکثر امتیازی که از این بخش می توانید کسب کنید ۱۰۵ امتیاز است.
- مدرک کارشناسی(لیسانس) چھارساله: ۳۰ امتیاز
- مدرک کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) یکساله: ۵۰ امتیاز
- مدرک کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) دوساله: ۶۰ امتیاز
دکترا) : ۸۰ امتیاز ) PhD – مدرک
درضمن اگر دانشگاه محل تحصیل شما جزو فھرست ۴۰۰ دانشگاه برتر دنیا باشد، امتیاز اضافه ای به شما تعلق می گیرد: bonus point
- جزو ۴۰۰ دانشگاه برتر دنیا: ۵ امتیاز
- جزو ۲۰۰ دانشگاه برتر دنیا: ۱۰ امتیاز
- جزو ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا: ۱۵ امتیاز
فھرست ۴۰۰ دانشگاه برتر دنیا را ھم می توانید در اینجا بیابید.
نکته مھم برای دانشجویان:
امتیازات بالا ھمگی به کسانی تعلق می گیرد که تحصیلات خود را به پایان رسانیده اند و مدرک خود را دریافت نموده اند.درصورتی که ھنوز دانشجو ھستید و مدرک تحصیلی خودتان را دریافت
نکرده اید نمی توانید امتیازی از این بخش دریافت کنید.
جھت دریافت امتیاز در این بخش،باید توانایی خود را در تسلط به :
Language Skills -3 سطح زبان
یکی از زبانھای انگلیسی،دانمارکی،سوئدی،نر وژی و یا آلمانی نشان دھید.
۵ امتیاز : با نمره ۳ -IELTS – مدرک زبان انگلیسی
۱۰ امتیاز : ۴٫۵- با نمره ۳٫۵ IELTS
15 امتیاز : ۶- با نمره ۵ IELTS
با نمره ۶٫۵ به بالا: ۲۰ امتیاز IELTS
نیز دارای ۲۰ امتیاز است.اطلاعات تکمیلی را می (IBT) با حداقل نمره ۷۲ -TOEFL – مدرک تافل توانید در جدول اینجا دنبال کنید.
نکته:
اگر به مدت حداقل یکسال در محلی مشغول به کار یا در دانشگاھی مشغول به تحصیل بوده اید که در آن به یکی از زبانھای انگلیسی،دانمارکی،سوئدی،نر وژی و یا آلمانی کار یا تحصیل کرده
باشید،نیازی به ارائه مدرک زبان ندارید و بر اساس سطح کار یا تحصیل شما امتیاز لازم از حداقل تا حداکثر ۲۰ امتیاز به شما تعلق می گیرد.توجه داشته باشید که اگر در شرکتی خارجی در
ایران کار کرده باشید مشمول این امتیاز نمی شوید چون زبان رسمی استفاده شده در محل کار شما به ھر صورت زبان فارسی بوده است.
در صورتی که ظرف ۵ سال گذشته در یکی از مشاغل :
Work Experience -4 سوابق کاری
positive list موردنیاز دانمارک مشغول به تحقیق یا کار بوده اید (فھرست این مشاغل تحت عنوان را می توانید در اینجا مشاھده کنید)، می توانید حداکثر ۱۵ امتیاز دریافت کنید.
بعنوان محقق: ۱۰ امتیاز positive list – یک تا دو سال سابقه کار در
بعنوان محقق: ۱۵ امتیاز positive list – سه تا پنج سال سابقه کار در
بعنوان مدیر/کارمند/کارگر و… : ۵ امتیاز positive list – سه تا پنج سال سابقه کار در اگر در یکی از دانشگاه ھای اروپایی تحصیل :Adaptability -5 سازگاری یا وفق پذیری با محیط
کرده باشید یا در سطح اروپا سابقه کاری مرتبط داشته باشید بدین معنا خواھد بود که می توانید از امتیاز توانایی سازگاری با محیط ھم استفاده کنید. حداکثر امتیازی که از این بخش می توانید
کسب کنید ۱۵ امتیاز خواھد بود.
داشتن حداقل یکسال سابقه تحصیل در یکی از کشورھای اتحادیه اروپا یا سوئیس : ۵ امتیاز
- داشتن اقامت قانونی در اتحادیه اروپا یا سوئیس به مدت دوسال متوالی: ۱۰ امتیاز
- تسلط به زبان دانمارکی نیز دارای ۵ امتیاز اضافی ست.
* حالا باید امتیازات خودتان را با توجه به پنج بند بالا جمع بزنید.اگر به ۱۰۰ امتیاز رسیدید می
توانید اقدام کنید.البته قبل از آن باید شرایط مالی داشته باشید.
تاریخ ثبت :1396/02/11 تاریخ اصلاح:1396/02/11 بازدید:270 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک به شرح زیر است:
اصل پاسپورت متقاضی
کارت ملی و شناسنامه
2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید
در صورت داشتن سند ملک اصل و کپی ترجمه شده
نامه تمکن مالی از بانک و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی
در صورت داشتن ویزا شنگن و یا ویزا کشور های معتبر کپی از آنها
گواهی اشتغال به کار یا ذکر سمت و حقوق و سایقه و یا جواز کسب و یا ثبت شرکت
گواهی بازنشستگی
گواهی اشتغال به تحصیل
#ویزای_دانمارک #دانمارک
تاریخ ثبت :1396/02/11 تاریخ اصلاح:1396/02/11 بازدید:283 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
کشور دانمارک جز کشور های اتحاد شنگن می باشد و برای مسافرت به دانمارک نیاز به ویزا شنگن
می باشد.حضور شخص متقاضی جهت دریافت ویزا در سفارت دانمارک الزامی می باشد ( جهت انگشت نگاری و مصاحبه ) . آدرس سفارت دانمارک در تهران : خیابان شریعتی- بالاتر ‏از پل صدر- کوچه ‏هدایت- کوچه دشتی- ‏پلاک ۱۰‏ و تلفن های : ‏۲۲۶۰۷۰۲۰ - ‏۲۲۶۴۰۰۰۹‏ - ‏۲۲۶۰۱۳۶۳‏ می باشد.
جهت دریافت ویزا شنگن دانمارک می بایستی حداقل 6 هفته زود تر از زمان سفر به سفارت مراجعه نمائید.
ویزا شنگن دارای اعتبار 3 ماهه می باشد و در طول این 3 ماه شما حق کار در کشور دانمارک را ندارید.
#ویزای_دانمارک #دانمارک
تاریخ ثبت :1396/02/11 تاریخ اصلاح:1396/02/11 بازدید:271 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک مورد نیاز ویزای کشور جمهوری چک به شرح زیر است:
توجه: از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت چک می‌ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.
شناسنامه ایرانی
گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حتماً شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
سه قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، باید دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، در ابعاد ۴*۶ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.
آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
· برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
· برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
· برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
· برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
· برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی
مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی. پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.
ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چک.
در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل در جمهوری چک برای کل مدت اقامت.
بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزا باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور چک داشته باشد. در ضمن شخص دعوت‌کننده در چک نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را با یک شرکت بیمه در چک انجام دهد.
بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته به طول می‌انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است که شما واجد دریافت ویزا هستید یا خیر.
#ویزای_جمهوری_چک #جمهوری_چک
تاریخ ثبت :1396/02/11 تاریخ اصلاح:1396/02/11 بازدید:150 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
کشورجمهوری چک، یکی از کشورهای عضو قرارداد شنگن است و ویزای توریستی چک، به صورت ویزای توریستی شنگن صادر می‌شود. افراد خارجی که ویزای شنگن در گذرنامه‌ی خود دارند، شانس بیشتری برای اخذ ویزای دوباره خواهند داشت. ویزای توریستی شنگن عموماً برای دو هفته صادر می‌شود و شخص متقاضی اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را در هیچ‌کدام از کشورهای گروه شنگن ندارد.
برای تقاضای ویزای کشورجمهوری چک (ویزای کشورهای شنگن) حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌شود. اولین مرحله برای تقاضای ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا و الصاق عکس به آن است. دریافت فرم تقاضای ویزا، از طریق وب‌سایت سفارت جمهوری چک در تهران و همین‌طور مراجعه‌‌ی حضوری به سفارت امکان‌پذیر است ولی وقت مصاحبه به صورت تلفنی به متقاضیان داده نخواهد شد.
توجه : اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ پر کنید.
فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه تکمیل شود.
به دلیل بالا بودن تعداد متقاضیان، در ماه‌های تابستان ( از می تا اکتبر) و همچنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت ملاقات با بخش ویزای سفارت چند هفته طول بکشد. علاوه بر این بررسی مدارک و پاسخ‌گویی دو هفته زمان می‌برد. لازم است برای تعیین تاریخ سفرتان، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.
آدرس سفارت جمهوری چک در تهران: فرمانیه، بالاتر از دیباجی شمالی، شماره ١٩٩.
تلفن: ٢٢٢٨٨١٤٩ـ٠٢١
٢٢٢٨٨١٥٣ـ٠٢١
#ویزای_جمهوری_چک #جمهوری_چک
تاریخ ثبت :1396/02/11 تاریخ اصلاح:1396/02/11 بازدید:145 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اتباع ایرانی جهت ورود به کشور موزامبیک به ویزا نیاز ندارند و ویزا آنها در مرز ورودی موزامبیک صادر می شود.
کشور موزامبیک در ایران سفارت ندارد.لیست کشورهایی که موزامبیک در آنها سفارت دارد عبارت است از:
الجزایر
آنگولا
بلژیک
بوتسوانا
برزیل
چین
کوبا
مصر
اتیوپی
فرانسه
آلمان
هند
اندونزی
ایتالیا
ژاپن
کنیا
مالاوی
پرتغال
روسیه
عربستان
آفریقای جنوبی
اسپانیا
سوئیس
سوئد
تانزانیا
بریتانیا
آمریکا
ویتنام
زامبیا
زیمبابوه
#ویزای_موزامبیک #موزامبیک
تاریخ ثبت :1396/02/06 تاریخ اصلاح:1396/02/06 بازدید:131 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اتباع ایرانی جهت ورود به کشور موزامبیک به ویزا نیاز ندارند و ویزا آنها در مرز ورودی موزامبیک صادر می شود.
کشور موزامبیک در ایران سفارت ندارد . لیست کشورهایی که موزامبیک در آنها سفارت دارد عبارت است از:
الجزایر
آنگولا
بلژیک
بوتسوانا
برزیل
چین
کوبا
مصر
اتیوپی
فرانسه
آلمان
هند
اندونزی
ایتالیا
ژاپن
کنیا
مالاوی
پرتغال
روسیه
عربستان
آفریقای جنوبی
اسپانیا
سوئیس
سوئد
تانزانیا
بریتانیا
آمریکا
ویتنام
زامبیا
زیمبابوه
تاریخ ثبت :1396/02/06 تاریخ اصلاح:1396/02/06 بازدید:120 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اتباع ایرانی برای ورود به کشور تانزانیا به ویزا نیاز ندارند و ویزا آنها در مرز ورودی کشور تانزانیا صادر می شود.
کشور تانزانیا در ایران سفارت ندارد و نزدیکترین کشورهایی که تانزانیا در آنها سفارت دارد امارات و عمان هستند.
#ویزای_تانزانیا #تانزانیا
تاریخ ثبت :1396/02/06 تاریخ اصلاح:1396/02/06 بازدید:130 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اتباع ایرانی بدون دریافت ویزا می توانند وارد کشور اوگاندا شود و ویزا آنها در مرز ورودی اوگاندا صادر می شود.
آدرس و تلفن سفارت اوگاندا در تهران :
خیابان دستگردي(ظفر)، بلوار دليري، خ نونهالان، كوچه ناز، پلاك 19
#ویزای_اوگاندا #اوگاندا
تاریخ ثبت :1396/02/06 تاریخ اصلاح:1396/02/06 بازدید:130 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای موریس به شرح زیر است :
پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه
عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید
دعوتنامه از بوتسوانا . ( در صورت داشتن دعوتنامه امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود )
فرم ( برگه زرد ) واکسیناسیون
رزرو بلیط هواپیما
فرم ویزا موریس
نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی
اطلاعات شخصی
کارت ملی و شناسنامه
#ویزای_موریس #موریس
تاریخ ثبت :1396/02/06 تاریخ اصلاح:1396/02/06 بازدید:130 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
در حال حاضر کشور موریس در ایران سفارت ندارد و نزدیکترین سفارت خانه موریس به ایران در پاکستان قرار دارند.
سایر کشورهایی که موریس در آنها سفارت دارد عبارت است از:
استرالیا
بلژیک
چین
مصر
اتیوپی
فرانسه
آلمان
هند
ماداگاسکار
مالزی
موزامبیک
روسیه
آفریقای جنوبی
بریتانیا
آمریکا
#ویزای_موریس #موریس
تاریخ ثبت :1396/02/06 تاریخ اصلاح:1396/02/06 بازدید:142 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدا رک مورد نیاز جهت اخذ ویزای زیمباوه به شرح زیر است:
پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه
عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید
دعوتنامه از زیمبابوه . ( در صورت داشتن دعوتنامه امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود )
فرم ( برگه زرد ) واکسیناسیون
رزرو بلیط هواپیما
فرم ویزا زیمبابوه
نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی
اطلاعات شخصی
کارت ملی و شناسنامه
#ویزای_زیمباوه #زیمباوه
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:117 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزا تجاری زیمباوه
ویزا توریستی زیمباوه
#زیمباوه #ویزای_زیمباوه
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:126 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اتباع ایرانی جهت ورود به زیمبابوه نیاز به دریافت ویزا دارند. جهت دریافت ویزا زیمباوه نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست
( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود ) و آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا ساحل عاج برای شخص مسافر نمایند.
جهت دریافت ویزا توریستی حداقل 10 روز کاری زمان لازم است و این زمان جهت ویزا تجاری ممکن است بیشتر شود .
بعد از ورود به ساحل عاج امکان 30 روز اقامت به شما داده می شود.
#ویزای_زیمباوه #زیمباوه
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:130 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
تباع ایرانی جهت ورود به زیمبابوه نیاز به دریافت ویزا دارند. جهت دریافت ویزا زیمباوه نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست
( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود ) و آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا ساحل عاج برای شخص مسافر نمایند.
جهت دریافت ویزا توریستی حداقل 10 روز کاری زمان لازم است و این زمان جهت ویزا تجاری ممکن است بیشتر شود .
بعد از ورود به ساحل عاج امکان 30 روز اقامت به شما داده می شود.
#ویزای_زیمباوه #زیمباوه
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:122 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اتباع ایرانی جهت ورود به کشورگامبیا نیاز به ویزا دارند و این ویزا را باید قبل از سفر به گامبیا تهیه نمایند. کشور گامبیا در تهران سفارت خانه دارد ولی این سفارت خانه تعطیل است . نزدیکترین سفارت خانه های گامبیا به ایران در کشورهای امارات - ترکیه - عربستان و قطر قرار دارند.
#ویزای_گامبیا #گامبیا
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:120 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اتباع ایرانی جهت ورود به کشورگامبیا نیاز به ویزا دارند و این ویزا را باید قبل از سفر به گامبیا تهیه نمایند. کشور گامبیا در تهران سفارت خانه دارد ولی این سفارت خانه تعطیل است . نزدیکترین سفارت خانه های گامبیا به ایران در کشورهای امارات - ترکیه - عربستان و قطر قرار دارند.
آدرس و تلفن سفارت گامبیا در تهران : خيابان شريعتي، خيابان ملک، شماره 8 تلفن : 77500074
آدرس و تلفن سفارت گامبیا در ابوظبی امارات : Al Karama Street - Located in W .15/2
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:115 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک مورد نیاز نیجریه به شرح زیر است:
اصل پاسپورت با اعتیار حداقل 6 ماه
2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید
رزرو بلیط هواپیما
رزرو هتل
فرم سفارت
اطلاعات فردی
کپی کارت ملی و شناسنامه
دعوتنامه تجاری ( روی نامه سر برگ دار )
جوار کسب و ثبت شرکت و یا گواهی اشتغال به تحصیل
ثبت شرکت نیجریایی
#ویزای_نیجریه #نیجریه
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:104 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک مورد نیاز نیجریه به شرح زیر است:
اصل پاسپورت با اعتیار حداقل 6 ماه
2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید
رزرو بلیط هواپیما
رزرو هتل
فرم سفارت
اطلاعات فردی
کپی کارت ملی و شناسنامه
دعوتنامه تجاری ( روی نامه سر برگ دار )
جوار کسب و ثبت شرکت و یا گواهی اشتغال به تحصیل
ثبت شرکت نیجریایی
#ویزای_نیجریه #نیجریه
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:106 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزا تجاری نیجریه
ویزا توریستی نیجریه
#ویزای_نیجریه #نیجریه
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:123 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
تبلیغات تور
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی نیلوفرانه گشت
1,190,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی نیلوفرانه گشت
380,000
  • 7 8
  • آژانس مسافرتی نیلوفرانه گشت
1,890,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی نیلوفرانه گشت
2,290,000
  • 5 6
  • آژانس مسافرتی زیما سفر
1,020,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
700,000
تبلیغات تور تور شیراز تور باکو تور تایلند تور روسیه تور مالزی
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon