Icon
  • شرایط و مدارک اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری
مـــــــــنو
درباره این کانال
ویزا دانشجویی : اسکن کارت دانشجویی + اسکن قرار داد با دانشگاه مربوطه

ویزا تجاری : اصل قرار داد با شرکت مربوطه در تاجیکستان و یا معرفی نامه شرکت با فرم سر برگ دار
تاریخ ثبت :1396/01/08 تاریخ اصلاح:1396/01/08 بازدید:155 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزاهای توریستی کشور تاجیکستان 1 ماه ار تاریخ صدور اعتبار دارند و پس از ورود به تاجیکستان 30 تا 45 روز ( بسته به نوع ویزا ) امکان اقامت در این کشور وجود دارد .

اخذ ویزا از سفارت تاجیکستان در دو نوع عادی که حداقل 5 روز و فوری که حداقل 2 روز کاری می باشد .
تاریخ ثبت :1396/01/08 تاریخ اصلاح:1396/01/08 بازدید:17 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک لازم جهت دریافت ویزای تاجیکستان:
1- اصل پاسپورت
2- 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید .
تاریخ ثبت :1396/01/08 تاریخ اصلاح:1396/01/08 بازدید:9 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک لازم جهت دریافت ویزای کره شمالی به شرح زیر است:
1-اصل پاسپورت و کپی
2-اصل کارت ملی و شناسنامه به همراه کپی از آنها
2-3 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفبد
4-دعوتنامه و یا معرفی نامه به انگلیسی
تاریخ ثبت :1396/01/08 تاریخ اصلاح:1396/01/08 بازدید:51 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
کشور کره شمالی با توجه به سیاست های جدید اقدام به جذب گردشگران خارجی به کشور خود نموده است و با توجه به این سیاست دفاتر گردشگری در تمام نقاط دنیا در حال تاسیس هستند و به گردشگران تمام کشور ها اجازه اقامت 45 روزه در کشور کره شمالی و بازدید از اماکن تاریخی و طبیعی خود را می دهد.
ویزا توریسیتی کره شمالی از تاریخ صدور دارای 1 ماه اعتبار می باشد و پس از ورود اجازه اقامت 45 روزه به شما را می دهد.
تاریخ ثبت :1396/01/08 تاریخ اصلاح:1396/01/08 بازدید:13 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزا توریستی قرقیزستان با توجه به تاریخ بلیط هواپیمایی که به سفارت ارائه می شود صادر می شود .

چنانچه در هتل اقامت ندارید پس از 48 ساعت باید در اداره پلیس قرقیزستان رجیستر نمائید .

صدور ویزا قرقیزستان از طرف سفارت حداقل 15 روز زمان نیاز دارد .
تاریخ ثبت :1396/01/08 تاریخ اصلاح:1396/01/08 بازدید:20 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
1- ویزا 15 روزه توریستی .
2-ویزا 1 ماهه توریستی .
3-ویزا 1 ماهه تجاری .
تاریخ ثبت :1396/01/08 تاریخ اصلاح:1396/01/08 بازدید:20 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک لازم جهت دریافت ویزای قرقیزستان به شرح زیر است:
1-اصل پاسپورت .
2- 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید که تازه گرفته شده باشد .
3- مشخصات فردی ( آدرس محل سکونت و کار و شماره تلفن )
4-بلیط هواپیما
5-برای ویزا تجاری جواز کسب و یا گواهی اشتغال به کار و یا دعوت نامه از شرکتی در قرقیزستان نیاز است .
تاریخ ثبت :1396/01/08 تاریخ اصلاح:1396/01/08 بازدید:10693 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
قیمت انواع ویزاهای کشور قزاقستان :
1-ویزا 1 ماهه توریستی عادی 180 دلار آمریکا
2-ویزا 1 ماهه توریستی فوری 200 دلار آمریکا
3- ویزا 1 ماهه تجاری 230 دلار آمریکا
4-ویزا 3 ماهه تجاری 350 دلار آمریکا
تاریخ ثبت :1396/01/06 تاریخ اصلاح:1396/01/06 بازدید:23 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
-در صورتی که هموطنان قصد دارند بیشتر از 10 روز در کشور قزاقستان اقامت داشته باشندگواهی مبتلا نبودن به بیماری ایدز ضروری است .
-ویزا عادی توریستی در 15 روز کاری و ویزا فوری توریستی در 8 روز کاری صادر می شود .
تاریخ ثبت :1396/01/06 تاریخ اصلاح:1396/01/06 بازدید:445 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
1-ویزا 1 ماهه توریستی عادی
2-ویزا 1 ماهه توریستی فوری
3-ویزا 1 ماهه تجاری عادی
4- ویزا 3 ماهه تجاری
تاریخ ثبت :1396/01/06 تاریخ اصلاح:1396/01/06 بازدید:37 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک لازم ویزای قزاقستان به شرح زیر است:
1- اصل پاسپورت
2-2 قطعه عکس 6 در 4 با زمینه سفید و رنگی
3-مشخصات فردی : آدرس محل کار و محل سکونت و شماره تلفن
4-اصل و کپی کارت ملی
5- رزرو بلیط
تاریخ ثبت :1396/01/06 تاریخ اصلاح:1396/01/06 بازدید:241 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
به نکاتی که در مورد ویزای ترکمنستان باید توجه شود اینست که ویزا های ترکمنستان با توجه به نوع دارای اعتبار 10 تا 1 ساله می باشند .

ویزا های توریستی مخصوص شهر عشق آباد می باشند و چنانچه قصد سفر به سایر شهرهای ترکمنستان را دارید در زمان در خواست ویزا در فرم مربوطه قید نمائید .

صدور ویزا های عادی 20 روز - نیمه فوری 15 روز و فوری 10 روز به طول می انجامد .

پس از ورود می بایستی در پاسگاه پلیس در ترکمنستان رجیستر شوید .

شما می توانید به طور زمینی از دو مرز باجگیران و اینچه برون وارد کشور ترکمنستان شوید .
تاریخ ثبت :1395/12/26 تاریخ اصلاح:1395/12/26 بازدید:19 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
انواع ویزاهای ترکمنستان به شرح زیر است:

1-ویزا توریستی عادی
2- ویزا توریستی فوری
3- ویزا خصوصی
4-ویزا تجاری
5-ویزا تحصیلی
تاریخ ثبت :1395/12/26 تاریخ اصلاح:1395/12/26 بازدید:12 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
انواع ویزاهای ترکمنستان به شرح زیر است:

1-ویزا توریستی عادی
2- ویزا توریستی فوری
3- ویزا خصوصی
4-ویزا تجاری
5-ویزا تحصیلی
تاریخ ثبت :1395/12/26 تاریخ اصلاح:1395/12/26 بازدید:5 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک لازم جهت اخذ ویزای ترکمنستان به شرح زیر است:

1-اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه
2- 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 زمینه سفید ( عکس پاسپورت نباشد )
3- آدرس محل کار و سکونت و شماره تلفن مسافر
4- رزرو بلیط هواپیما و واچر هتل
تاریخ ثبت :1395/12/26 تاریخ اصلاح:1395/12/26 بازدید:9 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اتباع ایرانی جهت ورود به کشور ونزوئلا به ویزا نیاز ندارند و با استفاده از پاسپورت ایرانی امکان اقامت 30 روز در ونزوئلا وجود دارد . تاریخ ثبت :1395/12/25 تاریخ اصلاح:1395/12/25 بازدید:9 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اتباع ایرانی جهت ورود به اکوادور به ویزا نیاز ندارند و با پاسپورت ایرانی امکان اقامت 30 روزه در کشور اکوادور وجود دارد . تاریخ ثبت :1395/12/25 تاریخ اصلاح:1395/12/25 بازدید:5 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک لازم ویزای اروگوئه به شرح زیر است :

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 7 ماه
2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 با پس زمینه سفید .
گواهی تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی .
مشخصات فردی
گواهی اشتغال به کار یا پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا گواهی دانشجویی و یا بازنشستگی .
رزرو هتل و بلیط هواپیما به اروگوئه

ویزا توریستی اروگوئه ( مونته ویدئو ) حداقل در 15 روز کاری در سفارت این کشور در تهران صادر می شود .

انواع ویزا توریستی اروگوئه :
ویزا توریستی عادی .
ویزا توریستی فوری .
تاریخ ثبت :1395/12/25 تاریخ اصلاح:1395/12/25 بازدید:4 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
هنگام در خواست ویزا کشور آرژانیتن شما می توانید در خواست ویزا 1 یا چند بار ورود را بدهید .
امکان تمدید ویزا توریسیتی در کشور آرژانتین وجود ندارد .

انواع ویزا آرژانتین :
ویزا گردشگری
ویزا تحصیلی

تاریخ ثبت :1395/12/25 تاریخ اصلاح:1395/12/25 بازدید:6 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
780,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی صابری سیرتوس
415,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
1,150,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی آرتنوس سفر
1,840,000
  • 5 6
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
1,350,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
890,000
[detail.page] صفحه
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon