Icon
  • شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری اقامت گردشگری کاری سرمایه گذاری ویزای کار
مـــــــــنو
درباره این کانال
کلید واژه ها
اتباع ایرانی بدون دریافت ویزا می توانند وارد کشور اوگاندا شود و ویزا آنها در مرز ورودی اوگاندا صادر می شود.
آدرس و تلفن سفارت اوگاندا در تهران :
خیابان دستگردي(ظفر)، بلوار دليري، خ نونهالان، كوچه ناز، پلاك 19
#ویزای_اوگاندا #اوگاندا
تاریخ ثبت :1396/02/06 تاریخ اصلاح:1396/02/06 بازدید:0 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای موریس به شرح زیر است :
پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه
عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید
دعوتنامه از بوتسوانا . ( در صورت داشتن دعوتنامه امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود )
فرم ( برگه زرد ) واکسیناسیون
رزرو بلیط هواپیما
فرم ویزا موریس
نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی
اطلاعات شخصی
کارت ملی و شناسنامه
#ویزای_موریس #موریس
تاریخ ثبت :1396/02/06 تاریخ اصلاح:1396/02/06 بازدید:0 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
در حال حاضر کشور موریس در ایران سفارت ندارد و نزدیکترین سفارت خانه موریس به ایران در پاکستان قرار دارند.
سایر کشورهایی که موریس در آنها سفارت دارد عبارت است از:
استرالیا
بلژیک
چین
مصر
اتیوپی
فرانسه
آلمان
هند
ماداگاسکار
مالزی
موزامبیک
روسیه
آفریقای جنوبی
بریتانیا
آمریکا
#ویزای_موریس #موریس
تاریخ ثبت :1396/02/06 تاریخ اصلاح:1396/02/06 بازدید:0 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدا رک مورد نیاز جهت اخذ ویزای زیمباوه به شرح زیر است:
پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه
عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید
دعوتنامه از زیمبابوه . ( در صورت داشتن دعوتنامه امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود )
فرم ( برگه زرد ) واکسیناسیون
رزرو بلیط هواپیما
فرم ویزا زیمبابوه
نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی
اطلاعات شخصی
کارت ملی و شناسنامه
#ویزای_زیمباوه #زیمباوه
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:1 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزا تجاری زیمباوه
ویزا توریستی زیمباوه
#زیمباوه #ویزای_زیمباوه
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:0 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اتباع ایرانی جهت ورود به زیمبابوه نیاز به دریافت ویزا دارند. جهت دریافت ویزا زیمباوه نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست
( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود ) و آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا ساحل عاج برای شخص مسافر نمایند.
جهت دریافت ویزا توریستی حداقل 10 روز کاری زمان لازم است و این زمان جهت ویزا تجاری ممکن است بیشتر شود .
بعد از ورود به ساحل عاج امکان 30 روز اقامت به شما داده می شود.
#ویزای_زیمباوه #زیمباوه
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:0 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
تباع ایرانی جهت ورود به زیمبابوه نیاز به دریافت ویزا دارند. جهت دریافت ویزا زیمباوه نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست
( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود ) و آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا ساحل عاج برای شخص مسافر نمایند.
جهت دریافت ویزا توریستی حداقل 10 روز کاری زمان لازم است و این زمان جهت ویزا تجاری ممکن است بیشتر شود .
بعد از ورود به ساحل عاج امکان 30 روز اقامت به شما داده می شود.
#ویزای_زیمباوه #زیمباوه
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:0 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اتباع ایرانی جهت ورود به کشورگامبیا نیاز به ویزا دارند و این ویزا را باید قبل از سفر به گامبیا تهیه نمایند. کشور گامبیا در تهران سفارت خانه دارد ولی این سفارت خانه تعطیل است . نزدیکترین سفارت خانه های گامبیا به ایران در کشورهای امارات - ترکیه - عربستان و قطر قرار دارند.
#ویزای_گامبیا #گامبیا
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:1 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اتباع ایرانی جهت ورود به کشورگامبیا نیاز به ویزا دارند و این ویزا را باید قبل از سفر به گامبیا تهیه نمایند. کشور گامبیا در تهران سفارت خانه دارد ولی این سفارت خانه تعطیل است . نزدیکترین سفارت خانه های گامبیا به ایران در کشورهای امارات - ترکیه - عربستان و قطر قرار دارند.
آدرس و تلفن سفارت گامبیا در تهران : خيابان شريعتي، خيابان ملک، شماره 8 تلفن : 77500074
آدرس و تلفن سفارت گامبیا در ابوظبی امارات : Al Karama Street - Located in W .15/2
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:0 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک مورد نیاز نیجریه به شرح زیر است:
اصل پاسپورت با اعتیار حداقل 6 ماه
2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید
رزرو بلیط هواپیما
رزرو هتل
فرم سفارت
اطلاعات فردی
کپی کارت ملی و شناسنامه
دعوتنامه تجاری ( روی نامه سر برگ دار )
جوار کسب و ثبت شرکت و یا گواهی اشتغال به تحصیل
ثبت شرکت نیجریایی
#ویزای_نیجریه #نیجریه
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:0 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک مورد نیاز نیجریه به شرح زیر است:
اصل پاسپورت با اعتیار حداقل 6 ماه
2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید
رزرو بلیط هواپیما
رزرو هتل
فرم سفارت
اطلاعات فردی
کپی کارت ملی و شناسنامه
دعوتنامه تجاری ( روی نامه سر برگ دار )
جوار کسب و ثبت شرکت و یا گواهی اشتغال به تحصیل
ثبت شرکت نیجریایی
#ویزای_نیجریه #نیجریه
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:0 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزا تجاری نیجریه
ویزا توریستی نیجریه
#ویزای_نیجریه #نیجریه
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:0 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اتباع ایرانی جهت ورود به کشور نیجریه نیاز به دریافت ویزا دارند و این ویزا باید قبل از مسافرت به این کشور دریافت شود.جهت دریافت ویزا نیجریه نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست ( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود ) و آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا نیجریه برای شخص مسافر نمایند.
جهت دریافت ویزا توریستی حداقل 14 روز کاری زمان لازم است و این زمان جهت ویزا تجاری ممکن است بیشتر شود.
بعد از ورود به نیجریه امکان 30 روز اقامت به شما داده می شود.
#ویزای_نیجریه #نیجریه
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:1 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اتباع ایرانی جهت ورود به سیشل به ویزا نیاز ندارند و می توانند به مدت 1 ماه بدون دریافت ویزا در این کشور زیبا اقامت داشته باشند.
سیشل در ایران سفارت ندارد و نزدیکترین سفارت سیشل به ابران در ابوطبی امارات قرار دارد.
سایر کشورهایی که سیشل در آنها سفارت دارد عبارتند از:
بلژیک
چین
اتیوپی
فرانسه
هند
آفریقای جنوبی
سریلانکا
بریتانیا
#ویزای_سیشل #سیشل
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:0 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای اتیوپی به شرح زیر است:
پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه .
عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید .
دعوتنامه از بوتسوانا . ( در صورت داشتن دعوتنامه امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود )
فرم ( برگه زرد ) واکسیناسیون
رزرو بلیط هواپیما
فرم ویزا اتیوپی
نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی
اطلاعات شخصی
کارت ملی و شناسنامه
#ویزای_اتیوپی #اتیوپی
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:1 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اتباع ایرانی جهت ورود به اتیوپی ( جهت سمینار و همایش ) به ویزا نیاز ندارند و ویزا آنها در مرز ورودی اتیوپی صادر می شود.ولی در صورتی که می خواهید برای گردش ( توریستی ) به اتیوپی بروید نیاز به ویزا دارید متاسفانه کشور اتیوپی در ایران سفارت ندارد و برای سفارت باید به یکی از کشورهای کویت - قطر - عربستان - ترکیه و امارات سفر کنید.
#ویزای_اتیوپی #اتیوپی #ویزای_توریستی_اتیوپی
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:0 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزا تجاری لیبی
ویزا توریستی لیبی
#لیبی #ویزای_لیبی #ویزای_ساحل_عاج #ویزای_توریستی_لیبی
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:2 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای لیبی به شرح زیر است:
اصل پاسپورت با اعتیار حداقل 6 ماه
2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید
رزرو بلیط هواپیما
رزرو هتل
دعوتنامه
فرم سفارت
اطلاعات فردی
کپی کارت ملی و شناسنامه
#ویزای_لیبی #لیبی #ویزای_توریستی_لیبی
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:1 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اتباع ایرانی جهت ورود به ساحل عاج نیاز به دریافت ویزا دارند.جهت دریافت ویزا لیبی نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست
( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود ) و آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا لیبی برای شخص مسافر نمایند.
جهت دریافت ویزا توریستی حداقل 10 روز کاری زمان لازم است و این زمان جهت ویزا تجاری ممکن است بیشتر شود.
بعد از ورود به ساحل عاج امکان 30 روز اقامت به شما داده می شود.
#ویزای_لیبی #لیبی #ویزای_توریستی_لیبی
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:1 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای سودان به شرح زیر است:
اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 1 سال
اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 با پس زمینه سفید
گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب و یا ثبت شرکت و یا گواهی اشتغال به تحصیل و یا گواهی بازنشستگی
نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر حساب بانکی
#ویزای_سودان #سودان
تاریخ ثبت :1396/02/04 تاریخ اصلاح:1396/02/04 بازدید:0 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی سیلان سیر
440,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی صابری سیرتوس
580,000
  • 9 10
  • آژانس مسافرتی صابری سیرتوس
2,140,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
880,000
  • 3 4
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
970,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی آرتنوس سفر
1,435,000
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon