Icon
  • شرایط و مدارک اخذ ویزا و نحوه درخواست برای گرفتن ویزای توریستی دانشجویی تجاری
مـــــــــنو
به نکاتی که در مورد ویزای ترکمنستان باید توجه شود اینست که ویزا های ترکمنستان با توجه به نوع دارای اعتبار 10 تا 1 ساله می باشند .

ویزا های توریستی مخصوص شهر عشق آباد می باشند و چنانچه قصد سفر به سایر شهرهای ترکمنستان را دارید در زمان در خواست ویزا در فرم مربوطه قید نمائید .

صدور ویزا های عادی 20 روز - نیمه فوری 15 روز و فوری 10 روز به طول می انجامد .

پس از ورود می بایستی در پاسگاه پلیس در ترکمنستان رجیستر شوید .

شما می توانید به طور زمینی از دو مرز باجگیران و اینچه برون وارد کشور ترکمنستان شوید .
تاریخ ثبت :1395/12/26 تاریخ اصلاح:1395/12/26 بازدید:16 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
انواع ویزاهای ترکمنستان به شرح زیر است:

1-ویزا توریستی عادی
2- ویزا توریستی فوری
3- ویزا خصوصی
4-ویزا تجاری
5-ویزا تحصیلی
تاریخ ثبت :1395/12/26 تاریخ اصلاح:1395/12/26 بازدید:10 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
انواع ویزاهای ترکمنستان به شرح زیر است:

1-ویزا توریستی عادی
2- ویزا توریستی فوری
3- ویزا خصوصی
4-ویزا تجاری
5-ویزا تحصیلی
تاریخ ثبت :1395/12/26 تاریخ اصلاح:1395/12/26 بازدید:5 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک لازم جهت اخذ ویزای ترکمنستان به شرح زیر است:

1-اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه
2- 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 زمینه سفید ( عکس پاسپورت نباشد )
3- آدرس محل کار و سکونت و شماره تلفن مسافر
4- رزرو بلیط هواپیما و واچر هتل
تاریخ ثبت :1395/12/26 تاریخ اصلاح:1395/12/26 بازدید:7 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اتباع ایرانی جهت ورود به کشور ونزوئلا به ویزا نیاز ندارند و با استفاده از پاسپورت ایرانی امکان اقامت 30 روز در ونزوئلا وجود دارد . تاریخ ثبت :1395/12/25 تاریخ اصلاح:1395/12/25 بازدید:7 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اتباع ایرانی جهت ورود به اکوادور به ویزا نیاز ندارند و با پاسپورت ایرانی امکان اقامت 30 روزه در کشور اکوادور وجود دارد . تاریخ ثبت :1395/12/25 تاریخ اصلاح:1395/12/25 بازدید:5 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک لازم ویزای اروگوئه به شرح زیر است :

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 7 ماه
2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 با پس زمینه سفید .
گواهی تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی .
مشخصات فردی
گواهی اشتغال به کار یا پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا گواهی دانشجویی و یا بازنشستگی .
رزرو هتل و بلیط هواپیما به اروگوئه

ویزا توریستی اروگوئه ( مونته ویدئو ) حداقل در 15 روز کاری در سفارت این کشور در تهران صادر می شود .

انواع ویزا توریستی اروگوئه :
ویزا توریستی عادی .
ویزا توریستی فوری .
تاریخ ثبت :1395/12/25 تاریخ اصلاح:1395/12/25 بازدید:3 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
هنگام در خواست ویزا کشور آرژانیتن شما می توانید در خواست ویزا 1 یا چند بار ورود را بدهید .
امکان تمدید ویزا توریسیتی در کشور آرژانتین وجود ندارد .

انواع ویزا آرژانتین :
ویزا گردشگری
ویزا تحصیلی

تاریخ ثبت :1395/12/25 تاریخ اصلاح:1395/12/25 بازدید:5 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک لازم ویزای توریستی آرژانتین بخ سرح زیر است :

1-اصل پاسپورت امضا شده توسط صاحب پاسپورت
در صورتی که قبلا به کشور سفر کرده اید و در پاسپورت های قدیمی خود ویزا دارید از آنها کپی تهیه فرمائید
2- 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید
3- شناسنامه و کارت ملی
4- فرم تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده با موجودی حداقل 20 میلیون تومانی
5-گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب یا ثبت شرکت و یا گواهی اشتغال به تحصیل
6-جهت ویزا تحصیلی فرم ریز نمرات تحصیلی و فرم دعوت نامه تحصیلی از دانشگاه آرژانتین و آخرین مدرک تحصیلی
تاریخ ثبت :1395/12/25 تاریخ اصلاح:1395/12/25 بازدید:4 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک لازم جهت اخذ ویزای کوبا به شرح زیر است :

1- اصل پاسپورت .
2-2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید .
3-گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب ترجمه شده به انگلیسی .
4- فرم تمکن مالی با حداقل موجودی 15 میلیون تومان و گردش 3 ماه آخر حساب به انگلیسی .
5-بیمه مسافرتی .
6-چک ضمانت 15 میلیونی .
تاریخ ثبت :1395/12/24 تاریخ اصلاح:1395/12/24 بازدید:6 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزا کوبا ار تاریخ صدور 1 ماه اعتبار دارد و شما پس از ورود 1 ماه اجازه اقامت در این کشور را دارید.
اخذ ویزا کوبا حداقل 15 روز کاری زمان می برد.
قیمت ویزا 1 ماه توریستی کوبا 280 دلار آمریکا است.
تاریخ ثبت :1395/12/24 تاریخ اصلاح:1395/12/24 بازدید:9 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اتباع ایرانی جهت ورود به کاستاریکا به ویزا نیاز ندارند و امکان اقامت 30 روزه در کاستاریکا با پاسپورت ایرانی وجود دارد .
کشور کاستاریکا در ایران سفارت ندارد و نزدیکترین سفارت خانه های کاستاریکا به ایران در ترکیه و قطر قرار دارند .
تاریخ ثبت :1395/12/24 تاریخ اصلاح:1395/12/24 بازدید:8 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک لازم جهت اخذ ویزای بازرگانی کلمبیا:

1- اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماهه .
2- نامه از شرکتی در کلمبیا کهه در آن ذکر شده باشد برای انجام چه معامله ای عازم کلمبیا هستید .
3-نامه از شرکت ایرانی که در آن نوع فعالیتی که در کلمبیا دارید نوشته شده باشد .
تاریخ ثبت :1395/12/24 تاریخ اصلاح:1395/12/24 بازدید:7 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک لازم جهت اخذ ویزای کاری کلمبیا به شرح زیر است:

1-اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه .
2-قرار داد کاری
تاریخ ثبت :1395/12/24 تاریخ اصلاح:1395/12/24 بازدید:8 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارک مورد نیاز ویزای کلمبیا به شرح زیر است:

1- اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه .
2- رزرو بلیط رفت و برگشت
3-رزرو هتل
4-دعوتنامه
تاریخ ثبت :1395/12/24 تاریخ اصلاح:1395/12/24 بازدید:8 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
اتباع ایرانی که قصد سفر به کشور مکزیک را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد همچنین در زمان بررسی مدارک مصاحبه نیز از شخص مسافر انجام می شود . آدرس: تهران - منطقه ٣ - بزرگراه آفریقا - خ. گلفام - ش. تاریخ ثبت :1395/12/23 تاریخ اصلاح:1395/12/23 بازدید:7 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
مدارکی که جهت اخذ ویزای شیلی نیاز هست به شرح زیر است :
1- 2 قظعه عکس - که تاریخ تون حداقل برای 3 ماه پیش باشد
2- کپی تمام صفحات پاسپورت
3- کپی از نامه پذیرش، یا برگه ای که ثابت کند شما برای دلیل خاصی اون کشور راهی میشوید
4- کپی از بلیط هواپیما
5- کپی از عدم سو پیشینه
6 - نامه تمکن با گردش مالی حداقل 3 ماه قبل
7 - کپی از چک اپ کامل پزشکی که توسط متخصص انجام شود
تاریخ ثبت :1395/12/23 تاریخ اصلاح:1395/12/23 بازدید:11 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
کشورهایی که شیلی در آنها سفارت دارد عبارتند از :

الجزایر
آرژانتین
استرالیا
اتریش
بلژیک
برزیل
کانادا
چین
کلمبیا
کاستاریکا
کرواسی
کوبا
جمهوری چک
دانمارک
جمهوری دومینیکن
اکوادور
مصر
السالوادور
فنلاند
فرانسه
آلمان
غنا
یونان
گواتمالا
هائیتی
واتیکان
هندوراس
مجارستان
هند
اندونزی
ایرلند
اسرائیل
ایتالیا
جامایکا
ژاپن
اردن
کنیا
کره جنوبی
مالزی
مکزیک
مراکش
هلند
نیوزیلند
نیکاراگوئه
نروژ
پاناما
پاراگوئه
پرو
فیلیپین
لهستان
پرتغال
رومانی
روسیه
سنگاپور
آفریقای جنوبی
اسپانیا
سوئیس
سوئد
سوریه
تایلند
ترینیداد و توباگو
بریتانیا
آمریکا
اروگوئه
ونزوئلا
ویتنام
تاریخ ثبت :1395/12/23 تاریخ اصلاح:1395/12/23 بازدید:7 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
جهت ورود به کشور شیلی اتباع ایرانی به ویزا نیاز دارند . کشور شیلی در ایران سفارت خانه ندارد و نزدیکترین سفارت خانه های شیلی به ایران در ترکیه و امارات و لبنان قرار دارند .

آدرس سفارت شیلی در آنکارا ترکیه : Resit Galip Cad. Hirfanli Sok. 14/1-3 - 06700 G.O.P. - Turkey تلفن : 4473418-312-90+ و 4473582-312-90+ و 4473664-312-90+ فکس : 4474725-312-90+ ایمیل : embassy@chile.org.tr وب سایت : chileabroad.gov.cl/turquia/

آدرس سفارت شیلی در ابوظبی امارات : Street 4 Sector 22
تاریخ ثبت :1395/12/23 تاریخ اصلاح:1395/12/23 بازدید:6 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
ویزای کار دائم در برزیل برای افرادی که اقامت دائم برزیل را دارند به صورت مستقیم صادر می گردد به عنوان مثال این امر برای محققان حرفه ای و دانشمندان برای دوره فعالیت بیش از دوسال سرمایه‌گذاران ارائه مبلغ سرمایه گذاری آمریکا بیش از۵۰ هزار دلار برای افراد یا آمریکا ۲۰۰ هزار دلار برای شرکت ها و مدیر و مدیران انجام می گیرد.
در آخربهتر است بدانید از بهترین راه های مهاجرت به کشور های امریکا ی جنوبی اخذ ویزای کار در ان کشور است . ویزای کار در برزیل یکی از راه های مناسب برای مهاجرت به برزیل است زیرا برزیل کشوری در حال توسعه است و سعی دارد امروزه به استاندارد های جهانی نزدیک شود که این امر میتواند شما را به اهدافتان سریعتر نزدیک کند .

تاریخ ثبت :1395/12/23 تاریخ اصلاح:1395/12/23 بازدید:12 link می پسندم 0
اطلاعات بیشتر
بستن
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی آرتنوس سفر
1,840,000
  • 5 6
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
1,350,000
  • 4 5
  • آژانس مسافرتی فلات پارس
890,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی فارا گشت
950,000
  • 6 7
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
980,000
  • 2 3
  • آژانس مسافرتی الهی گشت پارسه
770,000
[detail.page] صفحه
گزارش تخلف
در صورت مشاهده هر گونه تخلف در سایت یا تناقض اطلاعات تورها و آژانس ها آن را گزارش دهید
عنوان تخلف
نام
ایمیل
موبایل
توضیحات
telegram icon